Esteu aquí

Benvinguts de nou a La Capsa. Aquí comença tot!

divendres, 10 octubre, 2014 - 11:30

Existeix un moment en el què es barreja present, passat i futur. És el moment just abans de què passi alguna cosa: saps què ha passat abans i què t’hi ha portat, tens total consciència del precís moment i, alhora, saps què passarà. És el moment en el què comença tot.

Després de 5 anys sense ubicació fixa, el 10 d’octubre de 2014 reobrim la Capsa per a tothom. Nous bucs d’assaig, nou bar, nova sala de gravació, nova sala de concerts… Sí, moltes coses noves, però amb l’esperit de sempre.

Et presentem el nou espai en quatre conceptes

Start. Toca, assaja, experimenta. Ets a casa teva. Disposem de bucs d’assaig oberts 24 hores al dia 7 dies de la setmana perquè la inspiració t’agafi assajant. Inicia projectes, aprèn amb l’Escola Municipal de Música del Prat, participa. Aquest és el punt de partida. On arribis, ho decidiràs tu.

Play.  Vine a descobrir promeses nacionals i talents locals. Molts dels grups que ara et sonen, van passar per aquí. I en passaran més, que algun dia sonaran a tot arreu. Gaudeix de la programació estable de concerts de grups consolidats. T’ho perdràs?

Consulta tota la programació del cap de setmana del 10 al 12 d’octubre

Rec. Un nou estudi de so amb tecnologia d’última generació per a que enregistris, provis, juguis… I una sala de concerts amb capacitat de gravació i emissió audiovisual en streaming. Tot, al teu abast.

Pause. Pren-te un descans, queda, fes el vermut, dina, sopa, dins o fora. El bar de La Capsa és molt més que un bar i una terrassa. Obert de dilluns a diuments, matí, tarda i nit, és un punt de trobada, un lloc on et convidem que t’hi sentis com a casa teva.

AVANÇ DE PROGRAMACIÓ

Divendres 10 d’octubre, a les 19 h: Obertura de portes, descobreix el nou edifici! i a partir de les 22.30 h: Grupo de expertos SolyNieve + Dj GzZ! + Los Mambo Jambo + Dj Miqui Puig

Dissabte 11 d’octubre, a les 23 h: Bongo Botrako + Se Atormenta una Vecina + Always Drinking Marching Band

Diumenge 12 d’octubre, a les 20 h: Jam-session

Compartir

Noticies relacionades

unzip_lablaika22.jpg

dijous, 23 juny, 2022 - 10:30

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 12:00

Un estiu més, tornen les nits de Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto

Aquesta serà la setena edició i la protagonitzaran, de nou, pel·lícules del...