Esteu aquí

Bellesa hipnòtica

dilluns, 2 maig, 2016 - 17:30

El passat dissabte varem tenir l’oportunitat de gaudir de dos concerts on la bellesa i la genialitat anaven de la mà.

El Nacho Umbert va ser encarregat de inaugurar la nit presentant els temes del seu nou disc “Família”. Va estar acompanyat a la guitarra i veus pel Raúl Fernandez “Refree” músic i productor dels seus discos. Les seves cançons i el to de la seva veu van aconseguir atrapar-nos i ràpidament entràvem en el seu joc que no era un altre que hipnotitzar-nos. Grans lletres per a cançons íntimes i costumistes fent del quotidià alguna cosa eterna i de gran bellesa.

Alondra Bentley va tornar a la Capsa vuit anys després de la seva primera visita on encara no tenia editat ni el seu primer disc per desplegar el seu sorprenent nou so amb la banda al complet. Les cançons del seu nou àlbum “Resolutions” amb sonoritats més electròniques i energètiques contrastant amb la seva dolça veu van sonar impecables i van demostrar-nos que Alondra està plena d’inspiració i recursos expressius. També va haver-hi temps per clàssics folks del seu primer treball com Dot, Dot, Dot, o Of All Living Creatures…

El concert va comptar amb una sorpresa, la col·laboració del músic pratenc Pigmy que va pujar a l’escenari per tocar “May I?” de Kevin Ayers juntament amb l’Alondra i la seva banda.

Una gran nit.

Nacho Umbert i Alondra bentley

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 juny, 2022 - 12:00

La fotografia ha tornat amb força a Jardins de la Pau

Des del retorn de l’oferta formativa, el centre cívic s'ha omplert de tallers...
unzip_lablaika22.jpg

dimarts, 28 juny, 2022 - 18:45

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge
Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...