Esteu aquí

Bars i restaurants del Prat organitzen un "Quinto Tapa"

Entre el 25 d'octubre i el 18 de novembre, l'Associació de restauradors locals Gastronomia i Turisme (AGT) proposa una ruta de degustació d'innovadores tapes per la ciutat

dimarts, 23 octubre, 2012 - 11:00

Després de l'èxit del "Tasta Tapes" de fa un parell d'anys, l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) posa en marxa el nou projecte denominat "Quinto Tapa". Es tracta d'una ruta de degustació on participaran bars i restaurants del Prat i en què es podrà tastar tot tipus d'innovadores tapes, amb l'objectiu de dinamitzar la restauració local i potenciar el producte local de qualitat, el pota blava i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Productes pratencs
Aquesta iniciativa s'afegeix a les actuacions que s'estan realitzant per posar en primer pla els actius i atractius del Prat, els naturals, els patrimonials i, com és en aquest cas, els agroalimentaris i gastronòmics que ens diferencien i donen prestigi.

Premi a la millor tapa
Els bars i restaurants que participen fan una doble proposta de degustació: la tapa especialitat de la casa amb un quinto i la tapa "Pota Blava". Totes dues propostes a un preu econòmic i unificat per a tots els establiments participants. A més, es premiarà la millor tapa i, també, els i les clientes podran obtenir un premi participant en un concurs valorant les tapes.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 15 desembre, 2025 - 12:00

El Consell Cooperatiu Municipal avança en l’estratègia de l’economia social al Prat

La darrera sessió de l'any ratifica els eixos i accions del pla de treball...

divendres, 12 desembre, 2025 - 11:15

El Prat presenta “Més Pratencs”, un projecte per transformar i modernitzar els polígons industrials

Una actuació estratègica que destinarà més d’1,2 milions d’euros a la...

dimecres, 10 desembre, 2025 - 11:00

El cicle de Producció Agroecològica de l’INS Les Salines s’endú el premi al millor gall de raça Pota Blava de la Fira Avícola

El guardó s’emmarca en la voluntat de participació del centre en la...