Esteu aquí

Bars i restaurants del Prat organitzen un "Quinto Tapa"

Entre el 25 d'octubre i el 18 de novembre, l'Associació de restauradors locals Gastronomia i Turisme (AGT) proposa una ruta de degustació d'innovadores tapes per la ciutat

dimarts, 23 octubre, 2012 - 11:00

Després de l'èxit del "Tasta Tapes" de fa un parell d'anys, l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) posa en marxa el nou projecte denominat "Quinto Tapa". Es tracta d'una ruta de degustació on participaran bars i restaurants del Prat i en què es podrà tastar tot tipus d'innovadores tapes, amb l'objectiu de dinamitzar la restauració local i potenciar el producte local de qualitat, el pota blava i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Productes pratencs
Aquesta iniciativa s'afegeix a les actuacions que s'estan realitzant per posar en primer pla els actius i atractius del Prat, els naturals, els patrimonials i, com és en aquest cas, els agroalimentaris i gastronòmics que ens diferencien i donen prestigi.

Premi a la millor tapa
Els bars i restaurants que participen fan una doble proposta de degustació: la tapa especialitat de la casa amb un quinto i la tapa "Pota Blava". Totes dues propostes a un preu econòmic i unificat per a tots els establiments participants. A més, es premiarà la millor tapa i, també, els i les clientes podran obtenir un premi participant en un concurs valorant les tapes.

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals

dilluns, 1 desembre, 2025 - 14:45

Més de 80.000 persones visiten la 52a Fira Avícola

Els nous espais gastronòmics de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast han aplegat...