Esteu aquí

Avui, Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament en la Vellesa

Nous tallers d’estiu per fomentar l’envelliment actiu de la gent gran del Prat

Espais gent gran imatge d'arxiu

dimarts, 15 juny, 2021 - 13:45

Avui, 15 de juny es commemora el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament en la Vellesa. Des del Programa municipal de la Gent Gran i des de l’Ajuntament es vol fer una crida al respecte i a la cura de les persones grans.

Per això ens sumen a la campanya duta a terme pel Consell de la Gent Gran de Catalunya anomenada “Prou”, que pretén denunciar qualsevol situació d’abús o maltractament envers la gent gran.

Nous tallers d’estiu per a la gent gran del Prat

Una manera de tenir cura de la gent gran de la nostra ciutat és fomentar l'envelliment actiu, objectiu fonamental del nostre Programa de Lleure. En aquesta línia i per seguir promovent els hàbits saludables de les persones grans, des d’avui us podeu inscriure als tallers d'estiu del Casal Municipal de la Gent Gran El Remolar, que es realitzaran del 28 de juny al 23 de juliol. 

L'oferta inclou un total de sis tallers: activitat física, balls en línia, ioga, taitxí, zumba i memòria.

Jornades de la Gent Gran

Per altra banda, el proper 21 de juny comencen les Jornades de la Gent Gran amb diverses activitats (una passejada, un concert i un ball) a les quals encara us podeu apuntar.   

Per a més informació i per apuntar-vos a les activitats us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de dilluns a divendres de 9 a 13 h; per correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5616).  

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...