Esteu aquí

Avui acaben les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), que tenen entre les seves seus l’Institut Salvador Dalí del Prat

TEMES: Educació

En el cas del Prat, l'Institut Salvador Dalí ha estat la seu de les proves per als 162 alumnes de la ciutat que s'hi han presentat tant estudiants d'aquest mateix centre com dels altres instituts del Prat.

PAU a l'Institut Salvador Dalí

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

Les proves d’accés a la universitat (PAU) s’havien de fer entre el 9 i l’11 de juny, però l’estat d’alarma pel coronavirus va obligar a ajornar el calendari. A més, l’emergència sanitària ha obligat a la Generalitat a modificar els dies de durada de les proves i ampliar-les en una jornada més per tal de garantir les mesures de seguretat per evitar contagis pel coronavirus.

Enguany, com a novetat, les proves s'han instal·lat en instituts de secundària a més de tenir seus en universitats. En el cas del Prat, l'Institut Salvador Dalí ha estat seu de les proves per als 162 alumnes pratencs que s'hi han presentat, tant estudiants d'aquest mateix centre com dels instituts Ribera
Baixa, Estany de la Ricarda i Baldiri Guilera.

Per tal de desenvolupar els exàmens seguint tots els protocols de seguretat, s'han habilitat 14 aules del centre (la meitat del total), amb un màxim de 12 alumnes per aula. A més, s'ha esglaonat l’entrada de l’alumnat, s'han respectat les distàncies de seguretat, s'han senyalitzat els accessos, s'ha facilitat gel hidroalcohòlic i s'ha demanat l’ús de mascaretes obligatòries durant els accessos i en qualsevol interacció al centre.

La valoració del professorat i la direcció del centre és que el fet d’haver estat en un entorn més conegut i el de no haver-se de desplaçar per fer les proves els ha tret pressió i els ha resultat més favorable.

A través d'aquest enllaç podeu escoltar l'entrevista a El Prat Ràdio del director de l’institut Salvador Dalí, l’alumna Carla Bravo i l’alumne Hicham Kaadouch:  https://www.elpratradio.com/programs/informatiulocal/elpratradio_podcast_24534

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat