Esteu aquí

Avança la recollida de matèria orgànica

Ja fa unes setmanes que més de 12.800 habitants del Prat (més o menys el nucli antic de la ciutat), poden separar la matèria orgànica de la resta de les escombraries.

divendres, 1 març, 2002 - 01:00

A finals de febrer s'ha començat a estendre la recollida a Sant Jordi-Ribera Baixa i la Granja, on viuen més de 13.300 persones, que estan rebent la visita d'informadors ambientals que els lliuren un cubell per fer la separació a casa, un fullet informatiu i un paquet de bosses. La recollida de matèria orgànica s'haurà completat a tota la ciutat a principis de juliol. Paral·lelament, la recollida s'ha anat estenent també a alguns productors singulars: mercats, fruiteries, menjadors escolars, floristeries, restaurants... L'objectiu és ben senzill: si recuperem la matèria orgànica com ja fem amb els envasos de plàstic, el paper, el vidre i els altres residus, aconseguirem reduir al mínim les escombraries que han d'anar a un abocador o que s'han d'incinerar.

P. E

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...