Esteu aquí

Avança la recollida de matèria orgànica

TEMES: Urbà

Ja fa unes setmanes que més de 12.800 habitants del Prat (més o menys el nucli antic de la ciutat), poden separar la matèria orgànica de la resta de les escombraries.

divendres, 1 març, 2002 - 01:00

A finals de febrer s'ha començat a estendre la recollida a Sant Jordi-Ribera Baixa i la Granja, on viuen més de 13.300 persones, que estan rebent la visita d'informadors ambientals que els lliuren un cubell per fer la separació a casa, un fullet informatiu i un paquet de bosses. La recollida de matèria orgànica s'haurà completat a tota la ciutat a principis de juliol. Paral·lelament, la recollida s'ha anat estenent també a alguns productors singulars: mercats, fruiteries, menjadors escolars, floristeries, restaurants... L'objectiu és ben senzill: si recuperem la matèria orgànica com ja fem amb els envasos de plàstic, el paper, el vidre i els altres residus, aconseguirem reduir al mínim les escombraries que han d'anar a un abocador o que s'han d'incinerar.

P. E

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 15 gener, 2020 - 14:15

Dijous i divendres, treballs de manteniment del paviment al c. Lleida

Talls de trànsit, prohibicions d'estacionament i desviament d'autobusos

dimecres, 15 gener, 2020 - 13:15

Acaben les obres de remodelació dels carrers Girona i Tortosa

Les obres havien restat un temps inacabades a causa de la no execució dels...

dimarts, 14 gener, 2020 - 08:30

Retirada d'arbres morts, malalts o que causen brutícia a la pl. Blanes

A partir d'avui dimarts i durant aquesta setmana l'Ajuntament procedirà a retirar diversos arbres de la pl. de Blanes. En con...