Esteu aquí

Augmenten els grups escolars confinats al Prat per infeccions en àmbits familiars i socials

dijous, 28 gener, 2021 - 10:45

La darrera setmana l'impacte de la covid-19 s'ha agreugat a l'àmbit escolar al Prat. Així, la setmana ha començat amb 17 grups bombolla confinats -front als 5 de la setmana anterior-, tot i que no hi ha cap centre educatiu tancat.

Els centres que estan afectats són les escoles Charles Darwin, Escola del Parc, H. J. Tarradellas, Jaume Balmes, Joan Maragall, Ramon Llull i I. E. Pepa Colomer; els instituts Estany de la Ricarda, Les Salines, Ribera Baixa i Salvador Dalí; i l’escola bressol El Cabusset.

Casos portats des de casa

L'anàlisi dels nous positius detectats a les escoles determina que en la seva immensa majoria no s'han produït en l'àmbit escolar, sinó que han vingut de fora (àmbits socials i familiars). 

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.

Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius, i  s’han pres les mesures previstes 

Podeu consultar la informació dels casos positius de covid acumulats i els que vagin sorgint de cada centre, a través de la pàgina web TraçaCovid de la Generalitat, que  s'actualitza a mesura que hi ha la confirmació dels casos per part del Servei d'Epidemiologia.


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures der...

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...