Esteu aquí

Augmenten els grups escolars confinats al Prat per infeccions en àmbits familiars i socials

dijous, 28 gener, 2021 - 10:45

La darrera setmana l'impacte de la covid-19 s'ha agreugat a l'àmbit escolar al Prat. Així, la setmana ha començat amb 17 grups bombolla confinats -front als 5 de la setmana anterior-, tot i que no hi ha cap centre educatiu tancat.

Els centres que estan afectats són les escoles Charles Darwin, Escola del Parc, H. J. Tarradellas, Jaume Balmes, Joan Maragall, Ramon Llull i I. E. Pepa Colomer; els instituts Estany de la Ricarda, Les Salines, Ribera Baixa i Salvador Dalí; i l’escola bressol El Cabusset.

Casos portats des de casa

L'anàlisi dels nous positius detectats a les escoles determina que en la seva immensa majoria no s'han produït en l'àmbit escolar, sinó que han vingut de fora (àmbits socials i familiars). 

La detecció de casos positius era una possibilitat prevista i esperada des de l’inici del curs. Per tant, s’ha actuat seguint tots els protocols de prevenció i seguretat sanitària establerts pels centres educatius des de fa setmanes.

Seguint aquests protocols establerts, els centres educatius, en contacte amb els serveis de Salut, han comunicat a les famílies la detecció dels positius, i  s’han pres les mesures previstes 

Podeu consultar la informació dels casos positius de covid acumulats i els que vagin sorgint de cada centre, a través de la pàgina web TraçaCovid de la Generalitat, que  s'actualitza a mesura que hi ha la confirmació dels casos per part del Servei d'Epidemiologia.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...