Esteu aquí

Asfaltatge de diversos carrers i carreteres al municipi

Els treballs comencen avui i duraran fins a finals de mes

Treballs d'asfaltatge en un carrer del Prat.

dilluns, 20 febrer, 2017 - 12:00

L'Ajuntament del Prat iniciarà aquesta nit una sèrie de treballs de reparació del paviment asfàltic a diferents carrers i carreteres del municipi. 

Setmana del 20 de febrer

Durant la setmana del 20 de febrer les actuacions es faran en horari nocturn, de 22 a 6 h. Totes les actuacions s'indicaran convenientment, amb senyalització d’obres, pintura groga, rampes, etc. Les actuacions seran les següents

•    Carretera de connexió entre la rotonda de l'av. del Remolar i la rotonda de Ca l'Alaio. Es treballarà per mitges calçades amb trànsit alternatiu regulat per operaris.

•    Ronda de Llevant entre el c. d'Ignasi Iglésias i l'av. de la Verge de Montserrat. Es treballarà per mitges calçades amb trànsit alternatiu regulat per operaris excepte el creuament amb l'av. de la Verge de Montserrat, que haurà de tallar-se puntualment al trànsit de vehicles.

•    Ronda de Llevant entre l'av. de la Verge de Montserrat i el c. de Miquel Martí i Pol.  Es treballarà per mitges calçades amb trànsit alternatiu regulat per operaris excepte el creuament amb l'av. de la Verge de Montserrat, que haurà de tallar-se puntualment al trànsit de vehicles.

•    Carretera de connexió de la B-250 amb la B-20. Es treballarà per mitges calçades amb trànsit alternatiu regulat per operaris.

Setmana del 27 de febrer

La setmana del 27 de febrer les actuacions es faran en horari diürn, de 8 a 20 h. Caldrà tallar el trànsit de vehicles (al plànol enllaçat al peu de pàgina, són els punts indicats en c olor vermell. Les actuacions seran les següents:

•    C. de la Ciutat de Consuegra, entre el c. de Joan Cirera i Pons i el c. del Coronel Sanfeliu. Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer i es restringirà l’aparcament (es senyalitzarà una setmana abans).
•    C. de Joaquim sostres entre el c. de la Barceloneta i el c. de la Carretera de la Bunyola. Es tallarà al trànsit de vehicles el carrer i es restringirà l’aparcament (es senyalitzarà una setmana abans).

•    Actuació puntual al c. de la Carretera de la  Bunyola amb el. C. d'Esplugues de Llobregat. Es restringirà l’aparcament de vehicles (es senyalitzarà una setmana abans) i es treballarà amb trànsit alternatiu regulat per operaris.

•    Actuacio puntual al c. de les Moreres amb l'av. Josep Anselm Clavé Es treballarà amb trànsit alternatiu regulat per operaris.

•    Actuació puntual al c. de Girona, 89. Es restringirà l’aparcament de vehicles (es senyalitzarà una setmana abans) i es treballarà amb circulació de vehicles per la zona d’aparcament.

•    Actuació puntual al camí de Cal silet. Es tallarà el trànsit de vehicles entre el c. del Coronel Sanfeliu i el c. dels Ametllers. 

Alguns contenidors d'escombraries s'hauran de reubicar temporalment per permetre les tasques d'asfaltatge. 

A peu de pàgina podeu consultar un plànol que indica els indrets on es faran les actuacions.

Indrets on s'actuarà

Plànol amb les zones d'asfaltatge (pdf - 818445 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 juliol, 2019 - 09:15

Asfaltatge de tres trams de carrers, dimecres dia 24

Les línies d'autobús PR3 i L78 s'hauran de desviar

dijous, 18 juliol, 2019 - 13:45

La ciutadania visita els nous aparcaments de Verge de Montserrat

Centenars de persones aprofiten les jornades de portes obertes per conèixer...

dijous, 18 juliol, 2019 - 08:45

Es renova el paviment a 14 zones de jocs infantils per fer-lo més tou i higiènic

L'Ajuntament del Prat ha renovat el paviment de 14 zones de jocs infantils de la ciutat. Els treballs han ...