Esteu aquí

Art en Família capgira el Centre d’Art!

Recorreguts alternatius per les exposicions de Torre Muntadas

Art en Família, capgirant el Centre d'Art

dijous, 15 octubre, 2020 - 19:15

El projecte educatiu del Centre d'Art Torre Muntadas Art en Família torna a posar-se en marxa complint totes les normes de seguretat pertinents. Durant els mesos previs a l'estiu, les activitats per a famílies es van proposar en format virtual. Ara es reprenen presencials al centre on capgirarem i intervindrem les exposicions que es presenten a la Sala d'Art Josep Bages.

Aquesta temporada ens planteja un repte en aquest sentit, tant al centre d’art com a les famílies: continuar creant juntes i estar en contacte havent de garantir la distància física. Aquest espai educatiu de reflexió i joc artístic ens ha de servir per seguir imaginant plegades a través de la creativitat: inventarem noves realitats i donarem sortida a les que cadascú porta a dins. Totes les idees, sentiments i sensibilitats són benvingudes. Fent, construïm!

Podeu inscriure-us al web de l'Ajuntament. Esteu preparades?

Art en Família transforma les exposicions del Centre

Aquest cicle d'activitats dirigit a famílies amb infants entre 4 i 9 anys sempre ha donat un paper actiu a les persones participants tot proposant allunyar-se de la posició espectadora i en canvi animant a descobrir noves formes d'entendre amb altres i de relacionar-nos amb l'entorn. Seguint aquesta línia, l’objectiu de Capgirem el Centre d’Art  per aquest any és realitzar activitats que es relacionin directament amb els projectes que es podran visitar a la Sala d’Art. Ens agrada pensar que aquestes accions no són plantejades com a paral·leles a les exposicions (com coses que caminen una al costat de l’altra, però que mai es creuen), sinó que són plenament convergents, que tant els projectes exposats com les pràctiques educatives que impulsem, interactuen, generant punts de contacte i d’afectació mútua.

Convidem a accionar les propostes que s'impulsen des del programa /Unzip Arts Visuals a la sala d’Art Josep Bages un cop al mes, en cap de setmana, fins al final de l’any: els dies 17 d’octubre, 15 de novembre i 20 de desembre.

Entre les primeres accions que us proposem hi ha elaborar recorreguts alternatius per la 44a Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat o jugar a reconèixer espais a través de les idees de l’artista Lia Pérez per al seu projecte 108-112 Accions. Transformarem les exposicions i (ens) les explicarem des dels nostres punts de vista per finalment seguir invitant a jugar a totes aquelles persones que acudeixin a la sala després de la nostra intervenció.

Totes les sessions són gratuïtes i conduïdes per les educadores i dinamitzadores culturals Amaia Martín (col·lectiu Lo Relacional) i David Faure, amb qui ja vam col·laborar anteriorment en les sessions en línia d’Art en Família durant el segon trimestre de l'any.

Capgirem el Centre d'Art!

Compartir

Noticies relacionades

Prat Nocturn 2022

dijous, 22 setembre, 2022 - 14:00

Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es...

dimarts, 20 setembre, 2022 - 11:00

Creació, art i artesania als tallers de L'Aparador de la Festa Major del Prat

L'Aparador se celebra el diumenge 25, d'11 a 20 h, en una nova ubicació: els...
Trobada Gegantera Festa Major 2019

divendres, 16 setembre, 2022 - 14:45

La Festa Major del Prat recupera el seu esperit tradicional de trobada al carrer i allarga un dia més el seu programa d’activitats culturals

S’hi podrà gaudir d’activitats de cultura popular, musicals i de ball,...