Esteu aquí

Art en Família capgira el Centre d’Art!

Recorreguts alternatius per les exposicions de Torre Muntadas

Art en Família, capgirant el Centre d'Art

dijous, 15 octubre, 2020 - 19:15

El projecte educatiu del Centre d'Art Torre Muntadas Art en Família torna a posar-se en marxa complint totes les normes de seguretat pertinents. Durant els mesos previs a l'estiu, les activitats per a famílies es van proposar en format virtual. Ara es reprenen presencials al centre on capgirarem i intervindrem les exposicions que es presenten a la Sala d'Art Josep Bages.

Aquesta temporada ens planteja un repte en aquest sentit, tant al centre d’art com a les famílies: continuar creant juntes i estar en contacte havent de garantir la distància física. Aquest espai educatiu de reflexió i joc artístic ens ha de servir per seguir imaginant plegades a través de la creativitat: inventarem noves realitats i donarem sortida a les que cadascú porta a dins. Totes les idees, sentiments i sensibilitats són benvingudes. Fent, construïm!

Podeu inscriure-us al web de l'Ajuntament. Esteu preparades?

Art en Família transforma les exposicions del Centre

Aquest cicle d'activitats dirigit a famílies amb infants entre 4 i 9 anys sempre ha donat un paper actiu a les persones participants tot proposant allunyar-se de la posició espectadora i en canvi animant a descobrir noves formes d'entendre amb altres i de relacionar-nos amb l'entorn. Seguint aquesta línia, l’objectiu de Capgirem el Centre d’Art  per aquest any és realitzar activitats que es relacionin directament amb els projectes que es podran visitar a la Sala d’Art. Ens agrada pensar que aquestes accions no són plantejades com a paral·leles a les exposicions (com coses que caminen una al costat de l’altra, però que mai es creuen), sinó que són plenament convergents, que tant els projectes exposats com les pràctiques educatives que impulsem, interactuen, generant punts de contacte i d’afectació mútua.

Convidem a accionar les propostes que s'impulsen des del programa /Unzip Arts Visuals a la sala d’Art Josep Bages un cop al mes, en cap de setmana, fins al final de l’any: els dies 17 d’octubre, 15 de novembre i 20 de desembre.

Entre les primeres accions que us proposem hi ha elaborar recorreguts alternatius per la 44a Exposició Col·lectiva d'Artistes del Prat o jugar a reconèixer espais a través de les idees de l’artista Lia Pérez per al seu projecte 108-112 Accions. Transformarem les exposicions i (ens) les explicarem des dels nostres punts de vista per finalment seguir invitant a jugar a totes aquelles persones que acudeixin a la sala després de la nostra intervenció.

Totes les sessions són gratuïtes i conduïdes per les educadores i dinamitzadores culturals Amaia Martín (col·lectiu Lo Relacional) i David Faure, amb qui ja vam col·laborar anteriorment en les sessions en línia d’Art en Família durant el segon trimestre de l'any.

Capgirem el Centre d'Art!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 13:30

Com sonen els espais que ens rodegen?

El projecte guanyador de la beca Música i Territori dins la convo /UNZIP ja...