Esteu aquí

Arribar a la terminal T1 amb el bus PR1 ja és més ràpid

Aquesta línia d'autobús urbà ha modificat el seu recorregut.

dimarts, 29 setembre, 2009 - 10:30

Des del dilluns 28 de setembre, la línia d'autobús urbà PR1 ha modificat el seu recorregut per tal que arribar a la terminal T1 de l'aeroport de laciutat sigui més ràpid.

Així, el PR1 va directament a la T1 sense passar per la T2, però també va a la T2 sense passar abans per la T1, tot depèn de en quina parada prenen el bus: per arribar abans a la T1 cal pujar-hi a les parades en direcció mar (costats muntanya i Castelldefels dels carrers), mentre que per arribar abans a la T2 cal pujar-hi a les parades en direcció contrària (costats mar i Barcelona dels carrers).

Llançadora des de l'estació
Per a les persones que arribin al Prat en tren, el PR1 actua com a una llançadora cap a la T1, ja que hi va directe des de l'estació.

El recorregut del PR1 per l'interior de la ciutat no varia, tan sols ho fa el seu origen i final, que ara és la T2. Des d'aquesta terminal, l'autobús passa per tot el nucli urbà i, des de l'estació, va directe a la T1 per l'autovia de Castelldefels, i a l'inrevés.

Els horaris també s'han allargat. Així, el primer autobús surt a les 5.20 h i el darrer a les 23 h, de manera que es coordina amb el bus nocturn N17

Augment dels passatgers
En el darrer any, el número de passatgers transportats per les quatre línies urbanes del Prat (PR1, 2, 3 i 4) ha augmentat una mitjana del 20%, tot i que la que ha experimentat un augment més intens ha estat la PR1, que ha crescut al voltant del 40% i transporta unes 325.000 persones l'any.

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...