Esteu aquí

Arriba una nova edició de les Jornades El Prat Solidari

Se celebraran del 4 a l'15 de juny

dimarts, 31 maig, 2016 - 13:45

Un any més, el Prat celebra les Jornades El Prat Solidari, que enguany arriben a la 23a edició. El seu objectiu és promoure i enfortir l'àmbit de la cooperació internacional a través de les ONG del municipi, a fi de treballar per aconseguir un món més just, igualitari i solidari, defensant la cooperació al desenvolupament com a eina per promoure el progrés social global, de manera sostenible i equitativa.

Activitats destacades
Les Jornades, que es desenvolupen entre el 4 i el 15 de juny, compten amb activitats per a tots els públics. D'entre elles destaquen el sopar solidari; la xerrada "Mediterrània, bressol de cultures, vergonya d'Europa!”, a càrrec d’Helena Malero i Òscar Camps; i la Festa d'El Prat Solidari.

Enguany, la comissió El Prat Solidari ha escollit per unanimitat el projecte de suport a les persones refugiades que treballen les entitats Caminando Fronteras i Proactiva Open Arms, als quals es destinaran els esforços de la ciutat en matèria de cooperació.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...