Esteu aquí

Arriba la desena edició del concurs fotogràfic L'Estiu Insòlit

L'organitza el Centre Municipal d'Informació Juvenil, El Lloro.

dijous, 6 agost, 2009 - 13:15

Amb l'estiu, el Centre Municipal d'Informació Juvenil, el Lloro, organitza el Concurs Fotogràfic L'Estiu Insòlit, que enguany assoleix la desena edició.

El concurs es dirigeix als i les joves de la ciutat. Per participar-hi només cal enviar les fotos més insòlites, curioses o divertides preses durant l'estiu (màxim de dues fotografies per persona).

Concurs virtual
Aquest any, com a novetat, el format del concurs és totalment virtual. Les fotos s'han de fer arribar, entre el 28 d'agost i el 18 de setembre, per correu electrònic a lloro@elprat.cat.

L'exposició virtual es podrà visitar a partir del 22 de setembre al bloc del Lloro: el-lloro.blogspot.com, i el veredicte amb els noms de les persones guanyadores es publicarà l'1 d'octubre al mateix bloc, a la pàgina web de La Capsa i en aquesta web municipal.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...