Esteu aquí

Arriba la 14a Trobada de Dones del Prat

TEMES: Persones,Dones

Obertes les inscripcions fins el 15 de setembre

Imatge gràfica de la Trobada de Dones 2017

Cartell de la dissenaydora Laia Ruz

dimarts, 5 setembre, 2017 - 11:15

El proper 16 de setembre es durà a terme, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, la 14a Trobada de Dones del Prat. Una nova edició d’aquesta jornada anual que té com a objectius esdevenir un espai de trobada i relació per compartir valors i coneixements, de totes les dones de la ciutat, i promoure la seva participació a la vida de la ciutat per crear llaços relacionals per tal de lluitar conjuntament pels seus drets.

Programa

La jornada començarà amb la xerrada “Ens volen reals, no perfectes” a càrrec de la Doctora Carme Valls i de la cooperativa de divulgació de la cultura audiovisual, Drac Màgic. Durant el col·loqui es vol reflexionar sobre la salut de les dones i la seva relació amb els models estètics que ens pretenen inculcar els mitjans de comunicació.

Després, es realitzarà un seguit de tallers de temàtica diversa on professionals de diferents àmbits (psicòlegs, assessores del Lloro o personal del Drac Màgic) treballaran els seus camps d’especialització amb la dona com eix central.

 

Inscripcions

Per participar a la trobada cal fer una inscripció prèvia. Les inscripcions es poden realitzar fins al divendres 15 de setembre. Aquestes poden ser presencials a les Cases d’en Puig, enviant un mail a dones@elprat.cat o telefònicament, trucant al tel. 93 379 00 50 (ext. 5600 / 5613).

La trobada comptarà amb servei de ludoteca infantil, per a nens i nenes a partir de 3 anys, prèvia demanda en el moment de la inscripció.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...