Esteu aquí

Arriba el moment de justificar les subvencions a les entitats de la ciutat de l’any 2022

Les entitats tenen una guia d'ajuda a la seva disposició. A més, es durà a terme una formació al Palmira Domènech per resoldre posibles dubtes.

dimecres, 18 gener, 2023 - 14:00

Amb l’arribada del 2023, arriba el moment en el qual les entitats de la ciutat han de justificar els diferents projectes subvencionats per l’Ajuntament durant l’any 2022.

Alguns projectes han de ser justificats els pròxims dies i d’altres, al llarg d’aquest any 2023.

Per a tots ells, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats de l’Ajuntament ha preparat una guia que facilitarà els tràmits a fer per part de les entitats. A més, també es durà a terme demà, una sessió informativa on s’explicarà els passos a seguir i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

Dates per àmbits

Tot seguit, trobareu les dates en què s’han de presentar les justificacions depenent de l’àmbit d’actuació dels diferents projectes:

  • Subvencions generals: fins al 31 de gener del 2023.
  • Subvencions per a la dinamització d’entitats comercials: fins al 28 de febrer de 2023.
  • Subvencions en l’àmbit d’educació, mesures d’equitat als centres educatius, projectes pedagògics i AMPA i AFA: fins al 7 de juliol del 2023.
  • Subvencions en l’àmbit de Cooperació al desenvolupament i l’ajut humanitari: fins al 30 de setembre del 2023.

Guia de suport

Per facilitar els tràmits, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats de l’Ajuntament ha dut a terme una guia ràpida de suport per la justificació dels projectes subvencionats de l’any 2022, que podeu trobar en aquest enllaç.

A la guia trobareu informació sobre com fer la justificació de subvencions, la documentació que cal presentar i què inclou cadascuna.

Si contacteu amb el Servei de Formació i Assessorament a Entitats, a través del correu entitats@elprat.cat  un podran fer arribar un model de document Excel que podeu fer servir per presentar la memòria econòmica. Si ho preferiu, també podeu presentar la memòria i el balanç econòmic en el format anterior dins del document de sol·licitud de cobrament del 40%.

Sessió informativa

Per tal de fer una explicació de la guia i atendre els dubtes que puguin sorgir, us convidem a una sessió informativa que es durà a terme demà, dijous 19 de gener, a les 18 h, al Centre Cívic Palmira Domènech.

Agraïm que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu a entitats@elprat.cat.

En el cas que no pugueu assistir a la sessió informativa, us oferim el nostre Servei d’Assessorament a Entitats per atendre els vostres dubtes.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 14:00

L’Ajuntament del Prat, a la jornada commemorativa del cinquè aniversari del Pacte contra la segregació escolar a Catalunya

La matèria és objecte d’una política pública activa i consensuada al municipi...

divendres, 1 març, 2024 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia de la Prescripció Social amb un acte al Cèntric

L’acte comptarà amb testimonis de la comunitat i la participació de...
Dia Internacional de les Dones

dijous, 29 febrer, 2024 - 22:00

L'Ajuntament se suma a la declaració del Consell de Dones del Prat amb motiu del 8-M

El text, que ha rebut el suport del plenari municipal, reivindica la...