Esteu aquí

Arrenca un programa estatal per fomentar solucions digitals per a empreses i persones autònomes

El Programa Kit digital pretén subvencionar la implantació de solucions digitals per millorar la competitivitat de les empreses i de les persones que treballen per compte propi.

divendres, 15 juliol, 2022 - 10:00

S'acaba d'iniciar un programa estatal per fomentar solucions digitals que responguin a les necessitats d'empreses i persones autònomes. Es tracta del projecte Kit Digital,  impulsat pel govern estatal amb finançament de la Unió Europea , procedent dels fons Next Generation.

A través d'aquest programa, s'ofereixen solucions digitals a necessitats d'empreses i persones que treballen per compte propi corresponents a diferents àmbits. L'objectiu és impulsar la transformació digital de la seva activitat i millorar-ne així la competitivitat.

A qui s’adreça?

Els serveis que ofereix aquest projecte estan orientats a les necessitats de les micro i petites empreses i persones treballadores en situació d’autoocupació, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Quins ajuts ofereix el Kit Digital?

Les empreses i persones autònomes beneficiàries podran disposar d'un bo digital per accedir a les solucions de digitalització, l'import del qual varia en funció del tipus d'empresa i del nombre de persones que hi treballin.  

Les solucions digitals a subvencionar estan previstes en un catàleg i van des de la creació d’una pàgina web fins a la gestió de les xarxes social i el comerç electrònic passant per aspectes com la ciberseguretat.

Trobareu tota la informació sobre aquest programa:

Compartir

Noticies relacionades

Periódico Energia

divendres, 30 setembre, 2022 - 09:30

La política energètica de l’Ajuntament del Prat, reconeguda amb un premi a la millor iniciativa pública en aquest àmbit

El El Periódico de la Energía, diari de referència d'aquest sector, reconeix...
Lllegim el riu

dijous, 29 setembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín participa en el projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu", a l’entorn del riu Llobregat

El coneixement del riu per part de la ciutadania com a fórmula per la seva...
Pressupostos participatius

dimecres, 28 setembre, 2022 - 13:30

Més actuacions acabades dels pressupostos participatius

Durant les darreres setmanes, han acabat tres projectes que són el resultat...