dilluns, 12 juny, 2017 - 17:30

Ja ens ve de gust sortir al carrer i aprofitar la llum del sol fins a l’últim raig. A La Capsa volem gaudir de l’aire lliure i gaudir al màxim del nostre espai preferit, la terrassa! A partir del 25 de juny i fins al 11 de setembre la música en viu que sona a La Capsa es trasllada a la terrassa amb el cicle #DEMO, #NoDJSessions, i Cinema i música.

Els dimecres de juliol redescobrirem pel·lícules clàssiques de cinema mut amb noves bandes sonores creades per músics de la ciutat. Enguany, centrem les propostes audiovisuals amb els grans de l’humor: Buster Keaton, Charles Chaplin, Laurel & Hardy o Harold Lloyd .

Les nits i els vespres acollirem el projecte #Demo, un cicle de músiques diverses de petit format que ens acosta el bo i millor de les músiques de la ciutat. A més la música a la terrassa s’enriquirà amb els directes d’algunes bandes ja consolidades: Tachenko, The Kozmic Band i LaBandaTonPare

Altres nits i vespres de l’estiu la música anirà a càrrec de gent de la ciutat. Les #NoDJSesions, són sessions en què no importen els beats, l’estil o la tècnica… Només és música que gent comparteix amb altra gent. Una banda sonora perfecta per a les nits d’estiu.

Però no volem començar la temporada sense un acomodament com cal, i és per això que us convidem a celebrar una nit estiuenca i un últim dia de sala amb un triple cartell de foc i  gratuït: El Último Vecino + Cala Vento + The Last 3 Lines. Aquí més info > 

El Prat acull aquesta i un bon grapat més d’activitats durant aquest estiu, us convidem a fer un clic i gaudir del millor estiu de la vostra vida!
www.elprat.cat/viulestiu

Compartir

Noticies relacionades

L'Hora del conte torna a la biblioteca

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:00

L’hora del conte torna a la Biblioteca

El plaer d'escoltar històries i aprendre

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els centres cívics apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...