Esteu aquí

Arrenca la campanya de control de mosquits

TEMES: Urbà

El Consell Comarcal inicia les seves actuacions de control de poblacions de mosquits a les zones rurals i urbanes

dimarts, 22 maig, 2012 - 12:17

El Servei de Control de Mosquits (SCM) del Consell Comarcal del Baix Llobregat ha iniciat la campanya intensiva contra la proliferació dels mosquits. La campanya durarà tot l’estiu i s’allargarà fins a principis de tardor.

Durant aquest període es tractaran gairebé 50.000 embornals de l’espai urbà i es cobrirà un territori de 25.000 hectàrees, de les quals 9.000 es troben en el delta del Llobregat, algunes de les quals són de molt dificil accés.

Per a l’inici de la campanya el servei es reforça amb 10 persones, que se sumen a les 11 ja permanents i que conformen un equip de 21 persones entre biòlegs, prospectors, inspectors i tractadors.

En el finançament del SCM hi col·laboren 18 municipis del centre i sud de la comarca del Baix Llobregat, l¡Hospitalet de Llobregat, AENA i, com a novetat i per primera vegada aquest any, se suma a la zona on es fa la prevenció el port de Barcelona, arran de ls problemes denunciats pels treballadors de la  ZAL, que ocupa l'antiga llera del Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 08:00

Autobús especial nocturn a la platja per la revetlla de Sant Joan

El passeig de la platja es tancarà al trànsit

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge

dijous, 20 juny, 2019 - 11:00

Dilluns 24 de juny, tall d'autobusos a la pl. de la Vila i l'estació

El dilluns 24 de juny, amb motiu del Concert de Sant Joan que se celebrarà a la pl. de la Vila, els autobusos PR1, PR3 i L78 veura...