Esteu aquí

Arbreda i pàrking davant el cementiri del Sud

El que era una esplanada erma ja acull plàtans plantats en quadrícula, sota els quals es distribuiran places d'aparcament.

divendres, 17 març, 2006 - 10:11

L'esplanada de 20.000 metres quadrats situada davant el cementiri del Sud i del tanatori ja està pràcticament plantada amb plàtans. Aquests arbres organitzaran, a més, un aparcament amb unes 300 places, 290 per a turismes i 11 per a autocars. Les obres acabaran a finals de l'estiu, tot i que els plàtans no faran bona ombra fins l'estiu de 2007.

El projecte també preveu asfaltar de nou el vial d'accés que voreja la paret del cementiri, canviar l'enllumenat, fer una vorera per a vianants i renovar la filera de xiprers.

A més, es farà un nou pas per creuar la carretera de la platja, a l'extrem sud de l'esplanada, que estarà semaforitzat. Aquest pas donarà accés a les zones naturals humides i serà el més proper a l'aparcament d'autocars que portaran visitants al delta.

El pressupost global d'aquest projecte és d'un milió d'euros, a càrrec de l'Ajuntament, tot i que Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) n'aportarà una part.

En el següent document (Pdf) podeu consultar un plànol explicatiu.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...