Esteu aquí

Aquest estiu, més que mai, posem Jardins en dansa

Torna la dansa amb més força al Centre Cívic Jardins de la Pau amb propostes com Iron Modvm i un ampli ventall de tallers de dansa, entre d'altres

dimecres, 14 juliol, 2021 - 12:00

La dansa reprèn l’empenta habitual a Jardins de la Pau, després de la fantàstica producció audiovisual de la Festa de la Dansa 2021, amb mostres de finals de curs d’entitats, píndoles formatives i tallers i espectacles com Iron Modvm.

Aquest serà un dels plats forts de la programació d’estiu,  el Cabaret de dansa urbana: Iron Modvm, que és un espectacle de gran format que combina fragments de dos espectacles de  la companyia Iron Skulls Co a més de batalles experimentals amb artistes convidats locals de l'escena del moviment urbà. Tot plegat al ritme dels Djs Will Fly i Yndra i amb la conducció de Losinformalls.

 

Els Dimecres de dansa ofereixen diversos tallers per provar diferents modalitats de dansa a Jardins de la Pau.  Es va poder fer una immersió a una dansa afro-brasilenya amb la classe Oberta de Capoeira.

Vinculat a l'espectacle d'Iron Modum, el Laboratori de Danses urbanes amb Iron Skulls Co ofereix una formació específica per practicants de les danses urbanes de la nostra ciutat com; Hip Hop Prat Ursula Rilo, Mcflyart, Electrohope, Beat Urban, RV Dance i Yosaii, per abordar estils com el Breakin', Poppin' i Experimental Hip hop.

Els dimecres de dansa segueixen amb la Classe oberta de Blues, per posar en pràctica els moviments de la música blues.  La sessió del Sexy style for me! proposa explorar la pròpia sensualitat i tenir més coneixement del propi cos amb una dansa que a l’hora que sedueix empodera. El cicle de dimecres de dansa finalitza al setembre amb una classe oberta de dansa amb nadons per a un públic familiar amb infants d’entre 18 i 24 mesos.

Els dimarts, a Jardins, es proposa un taller intensiu de Booty Dance - Twerk impartit per Rhygin Queen, fins al 20 de juliol, cada setmana de 19 a 20.30 h.

Segueix  totes les activitats de dansa al Centre Cívic Jardins de la Pau, d’aquest estiu i la propera tardor amb l’etiqueta #jardinsendansa.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...