Esteu aquí

Aquest divendres es commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants

TEMES: Persones

Els propers mesos, el Prat engegarà un procés participatiu per convertir-se en Ciutat Amiga de la Infància

divendres, 20 novembre, 2020 - 16:30

El dia 20 de novembre es celebra el Dia Universal dels drets dels infants.

L’objectiu d’aquesta commemoració és donar a conèixer la situació dels drets dels infants i adolescents a casa nostra i arreu del món. Al Prat, des de l’any 1999 el Consell dels Infants és l’òrgan de participació dels infants de la ciutat. El Consell s’emmarca en el programa “El Prat, ciutat dels infants” i des de fa més de 20 anys repensa la ciutat d'acord amb les seves necessitats i propostes. Al Prat tenim també una Xarxa d’Infància formada pels diferents serveis municipals i d’altres administracions implicades en la millora de la vida d’infants i adolescents.

Aquest any, però, s’ha apostat per desenvolupar el Pla Local d’Infància i Adolescència del Prat. Aquest Pla és un compromís polític per repensar, ordenar i millorar les polítiques, programes, serveis i activitats dirigides a infants i adolescents a la ciutat, amb la voluntat de fer del Prat una Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement que dóna UNICEF als pobles i ciutats que defensen els drets dels infants i escolten la seva veu.

El primer pas és conèixer millor com viuen els infants i adolescents del Prat, quines oportunitats i quines dificultats tenen en el seu dia a dia. Els propers mesos s’escoltaran les necessitats i propostes d’infants, adolescents, famílies i entitats del Prat a través de diferents espais participatius.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 abril, 2024 - 14:15

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8...

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...