Esteu aquí

Aquest dijous, marató de donació de sang al Cèntric

De 10 a 22 h, organitzada pel Banc de Sang i Teixits

dilluns, 17 març, 2014 - 11:15

Aquest dijous 20 de març, de 10 a 22 h, el Cèntric Espai Cultural acull una nova edició de la Marató de Donació de Sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, compta amb la implicació de l'juntament del Prat i l’Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat.

Amb l’eslògan "El Prat batega amb la Marató!", el nostre municipi espera assolir un nou rècord de donants. En l’anterior Marató, l’any 2011, es va aconseguir una participació de 198 donants. Enguany l’objectiu és superar aquesta xifra.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada.

La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat