Esteu aquí

Aprovat el govern territorial de salut del Prat i l'Hospitalet

El Ple municipal del mes d'octubre aprova per unanimitat la creació d'aquest organisme.

dijous, 9 octubre, 2008 - 15:45

El Ple municipal de dimecres 8 d'octubre va aprovar per unanimitat la constitució del Consorci del Govern Territorial de Salut de l’Hospitalet i el Prat i l’aprovació dels seus estatuts.

Aquest nou organisme servirà per millorar els serveis sanitaris i descentralitzar la gestió d’aquestes prestacions. Tots dos municipis gestionaran l’òrgan juntament amb el Departament de Salut de la Generalitat.

Fomentar la participació comunitària en les actuacions i programes sanitaris és un altra finalitat d’aquest Consorci. D’aquesta manera, s’admetran les propostes d’entitats vinculades amb el món sanitari.

El projecte va començar a caminar el juny del 2006, quan la Generalitat i els ajuntaments del Prat i l’Hospitalet van signar un Pacte per a la Salut. El Consorci del Govern Territorial de Salut donarà servei a més de 300.000 persones, que és la població que sumen tots dos municipis.

Tot seguit podeu escoltar, en format mp3, l'explicació que al respecte va fer la regidora de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament del Prat, Marta Mayordomo, durant el Ple municipal.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...

dilluns, 29 juliol, 2019 - 11:45

17a Mostra d’Entitats, comencem a construir plegades!

Durant el mes de juliol s’han formalitzat les inscripcions per participar a la 17a Mostra d’Entitats, que tindrà lloc durant els dies 13, 14 i 15 de desembre,...