Esteu aquí

Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació per a la Justícia Global

dimecres, 29 setembre, 2021 - 11:30

El dimarts 28 de setembre la Junta de Govern Local va aprovar la concessió de subvencions de concurrència competitiva, per a projectes de Cooperació al desenvolupament i per a projectes d’educació per a la Justícia Global que varen presentar les entitats de l’àmbit de la cooperació, per a aquest any 2021.

L’Ajuntament ha destinat en total 55.000 €, distribuïts en 11 projectes, per donar suport als projectes que les entitats desenvolupen a altres països, i que contribueixen a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, que estableix l’agenda 2030 per a tots els països del món. Aquests projectes es centren en temes com educació i sanitat per a tothom, treball digne, pau i prevenció de la violència, drets de la joventut o participació democràtica entre d’altres.

Amb l’aprovació d’aquestes subvencions, El Prat contribueix a desenvolupar projectes a Colòmbia, Congo, El Salvador, Franja de Gaza, Guatemala, Kènia, Madagascar, Marroc, Paraguai i Perú.

Per altra banda, també es destinaran 10.000 € per promoure l’educació per a la Justícia Global a la nostra ciutat. En total seran 5 projectes, que duran a terme les entitats adreçats a sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre la justícia global, els drets humans, la pau i les desigualtats al món amb diferents exposicions, xerrades, projecció de documentals o edició de llibres.

Més informació al següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 10:00

Obligatori des d'avui mostrar el certificat covid per accedir a l'interior de restaurants, gimnasos i residències de gent gran

Fins ara, ja era necessari per accedir a sales d’oci i a bars i restaurants...
Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...