Esteu aquí

“Antes todo esto eran campos”, el nou espectacle de La Nit en Dansa 2024

Font NED

dijous, 20 juny, 2024 - 14:45

El projecte de La Nit en Dansa, promogut pel Centre Cívic Jardins de la Pau i iniciat el passat 17 d'abril, es troba ara a la seva fase de muntatge. Aquest procés de creació col·lectiva en l’àmbit de la dansa i l'expressió corporal es basa en una metodologia de producció artística que fomenta el desenvolupament de les capacitats creatives de totes les persones participants. Un dels punts clau del projecte és la importància de les relacions interpersonals, treballant de manera cooperativa per assolir un objectiu comú.

“Este es el tercer año que participo y pienso seguir participando todos los años que se haga!” Nohemí

“Hace poco que he llegado al Prat y este proceso me ha hecho sentir muy acogida por la gente de aquí. Estoy muy contenta de participar.” Isabel

Enguany, la direcció artística està a càrrec de la reconeguda ballarina, coreògrafa i performer Arantza La Buena i compta amb la participació d’un grup de 15 integrants.

“Cada profesional trabaja a su manera y aprendes muchas cosas distintas. Cada año es diferente y eso me gusta”. Carmen

Un dels aspectes més poderosos o significatius de "La Nit en Dansa" és la seva capacitat per reunir persones de diferents edats, orígens i experiències, promovent la cohesió social, ja que les participants treballen juntes per crear una experiència artística compartida. Moltes d’elles coincideixen en el fet que és una experiència transformadora que va més enllà de la simple pràctica de la dansa. És una oportunitat per al creixement personal i comunitari, una forma de millorar la salut i el benestar, i una manera de connectar amb altres persones a través de l'art. També té un impacte dins el barri perquè part del procés es viu a la plaça, atraient la mirada dels veïns i veïnes de Jardins de la Pau.

Enguany, l’espectacle explora la identitat i el sentiment de pertinença a un territori i es presentarà el 12 de juliol a les 22 h a l’exterior del Centre Cívic Jardins de la Pau.

Aquest esdeveniment promet ser una mostra vibrant del talent i la creativitat de totes les participants, un testimoni del poder transformador de la dansa i l'expressió corporal en comunitat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana

divendres, 19 juliol, 2024 - 09:30

Tornen les recomanacions de sèries per l'estiu gràcies als Vermuts de sèrie

El diumenge 14 de juliol, la terrassa de la Palmira va rebre a la Paula...