Esteu aquí

Animals de companyia durant la represa

divendres, 26 juny, 2020 - 08:00

Ja som a la Fase de represa, la qual cosa ens permet un augment de la mobilitat entre regions sanitàries i el relaxament de les restriccions als moviments de persones. En relació a la cura dels nostres animals de companyia cal que actuem amb responsabilitat.

Activitat física i socialització

És recomanable un augment de l’activitat física i moviment dels animals, evitant les hores de molta calor. I també, que de mica en mica i amb prudència puguin anar socialitzant-se amb altres animals.

L’abandonament d’un animal és motiu de sanció. L’adopció o adquisició d’un animal de companyia és un gran compromís, és important que tot i que arribi el bon temps i possibilitat de mobilitat per vacances d’estiu, mai no els abandonem.

A l'enllaç situat més avall podeu consutltar el protocol que ha elaborat l'Organització colegial veterinària espanyola, en relació a la deteccióla SARS COV 2 en animals domèstics (adreçat a professionals de la veterinària). 

Entrevista El Prat Ràdio a Cristina Armada, tècnica de Salut Pública i Consum

Protocol animals domèstics (pdf - 326663 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...