dijous, 14 maig, 2009 - 10:26
El centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa organitza, des de la seva inauguració, un ampli programa d'activitats culturals al voltant de la cuina. Disposa d'una cuina taller amb capacitat per a 14 persones, on cada trimestre es fan diferents cursos i tallers de cuina, trobades culinàries...
A la web del centre cívic es poden consultar més de 300 receptes, ja siguin dels cursos i tallers que s'hi fan o aportacions de persones anònimes que volen compartir el seu saber. També es poden veure les imatges dels tallers i les activitats de cuina al flickr del centre.
Flos i cuina suïssa
Aquest mes de maig s'hi fan dues activitats. Una és "Cuinar amb flors", divendres 15 de maig a les 18.30 h, una jornada per aprendre a conèixer les qualitats culinàries d'algunes flors i com fer-ne plats originals.
L'altra és "Cuina els teus orígens: Suïssa", divendres 29 de maig a les 18.30 h, una sessió per conèixer la gastronomia del país alpí, tot cuinant una de les seves receptes estrella, de la mà d'Eric Strable.
Si coneixeu altres gastronomies i teniu anècdotes que voleu compartir, podeu ser protagonistes de la propera sessió d'aquest cicle. Poseu-vos en contacte amb el centre cívic.
Cadascuna de les activitats proposades tenen un preu de 3€. Per participar-hi cal reservar plaça prèviament, trucant al 93 374 15 80 o via mail a informacio@ccriberabaixa.cat.
dimecres, 30 abril, 2025 - 12:00
dimecres, 30 abril, 2025 - 11:30
dimarts, 29 abril, 2025 - 15:00