Esteu aquí

Amb l'octubre arriba una nova temporada de teatre, dansa i música a la ciutat

Aquesta tardor la temporada d'arts escèniques arrenca carregada de novetats i propostes interessants

Una nova temporada de teatre, dansa i música al Prat

dijous, 28 setembre, 2017 - 17:30

Un cop passada la Festa Major, el Teatre Modern, el Teatre Kaddish, La Capsa, el Cèntric i els Centres Cívics  reprenen el ritme acostant-nos propostes diverses i de qualitat de teatre, de dansa i una programació de concerts d'estils ben plurals.

El Teatre Modern ens acosta algunes de les grans propostes de teatre: produccions d’èxit com La Treva amb Clara segura, Ramon Madaula i David Selvas, clàssics contemporanis com Els tres aniversaris,  propostes més polítiques com Masacre, de la mà d’Alberto San Juan i produccions cuinades a la ciutat com Drames Rurals amb el Taller de Teatre Kaddish.

El Modern segueix apostant per les propostes emergents de la mà de dues produccions molt potents: una crítica a l’emprenedoria amb Fairfly de la Cia. La Calòrica en clau d’humor i una reflexió entorn la identitat de gènere amb Limbo, que acosta també dansa, música amb Clara Peya i teatre amb aquesta dramatúrgia que obre la reflexió sobre el gènere i la identitat sexual.

Cal destacar també un cicle de dansa distribuït a la ciutat i que ens ofereix la possibilitat de descobrir propostes com Atlas, Limbo o Residual Gurús i també fer dansa amb família al Centre Cívic Jardins de la Pau.

A banda de les propostes per adults, també des de La Xarxa i els centres cívics i culturals de la ciutat s’ha creat tota una programació de propostes, tallers, espectacles i trobades pensades per gaudir en família.

Pel que fa a la música, tant el Cèntric com La Capsa mantenen una programació regular de propostes musicals d’estils i procedències ben diverses.

El Teatre Kaddish segueix amb una programació potent i continuada aquesta tardor. Segueix amb els Kaddish Radikals, un cicle  de lectures dramatitzades, els diumenges a l'hora del vermut. Complementen la proposta amb propostes escèniques diverses i emergents de l'entorn metropolità i també, de la ciutat, fruit de processos de creació que acullen a l'entitat.

 

Pels qui estigueu interessats en adquirir l’abonament per als espectacles del Teatre Modern i el Cèntric Espai Cultural, anoteu al calendari la cita: el 4 i 5 d’octubre s’obre la venda  i el dia 6 ja podreu començar a comprar les entrades, tant presencialment a la recepció del Cèntric Espai Cultural, com  online des de la plataforma ticketea.

La  temporada ve farcida de cares conegudes i propostes potents. Teatre, música i dansa per a tots els gustos i colors. Consulteu  la web i afanyeu-vos, no us quedeu sense entrada!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...