Esteu aquí

Amb les pluges, augmenten les molèsties pels mosquits

El Servei de control de mosquits del Baix Llobregat es troba a la masia de Can Comas, al terme municipal del Prat de Llobregat

dimecres, 27 abril, 2022 - 08:00

La combinació de pluges i altes temperatures ocasiona la proliferació de mosquits; fenòmen que ocasiona molèsties entre la ciutadania. Recordem les actuacions que es fan a nivell municipal i comarcal a través del Conveni del Servei de control de mosquits.

Actuacions durant l'any 2021

Les actuacions van contemplar el nucli urbà i les zones naturals del Delta. Durant l'any passat, l’extensió més gran de les superfícies tractades va correspondre a les zones naturals i rurals del Prat. Tot seguit es van situar les zones urbanes, amb 7.304 intervencions amb larvicides als embornals. I es van atendre un total de 23 queixes ciutadanes. La quota corresponent a l'any 2021 va ser de 19.777,57 euros.

Des de casa podem col·laborar 

Pluges i calor és la combinació idònia perquè criïn els mosquits. La ciutadania pot fer molt per evitar la proliferació de mosquits, eliminant els focus de cria, com recipients a l'exterior que acumulin aigua, per poca quantitat que sigui.

Enllaços interessants:

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...