Esteu aquí

Alumnes de batxillerat de l'Institut Estany de la Ricarda, a l'iFest de tecnologia, ciència i innovació

Hi participen més de 6.000 estudiants de tot Catalunya

dijous, 30 novembre, 2017 - 12:15

Alumnes de primer i segon de batxillerat de l'Institut Estany de la Ricarda de la nostra ciutat participen avui a la segona edició de l’iFest, acompanyats per l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament del Prat i com a membres de la Xarxa Calunya Emprèn.

Sota el lema “The young leaders interaction fest”, la cita, basada en el món de la tecnologia, la ciència i la innovació, reuneix enguany més de sis mil joves de tot Catalunya. A aquesta edició hi assisteixen estudiants dels últims anys de batxillerat, formació professional, graus universitaris, màsters i doctorats. 

L’iFest inclou enguany el Meet Inspiration, un espai amb una quinzena de ponències curtes i inspiradores sobre les últimes tendències en ciència i tecnologia amb el guiatge dels seus protagonistes; el Virtual Discovery, una exposició virtual de projectes i idees d’èxit a càrrec de Pangea Reality; el Teachers Workshop, un taller dedicat específicament als professors que acompanyaran els joves; i el Dream BIG Challenge Imagine, el taller d’innovació que ja es va celebrar en la primera edició de l’iFest, enfocat com una competició per equips de projectes emprenedors. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:30

Exposició dels 100 anys del Mercat Municipal del Prat

Enguany, el Mercat Municipal del Prat compleix 100 anys i, per comemmorar...

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre