Esteu aquí

Alumnes de 2n d’Administració de l’Institut Les Salines participen en dos seminaris sobre creació d’empreses

Aquests seminaris són un dels serveis que ofereix l'Àrea de Desenvolupament Econòmic per fomentar la cultura emprenedora i la creació d’empreses entre els estudiants de secundària del municipi

Foto d'arxiu d'una sessió de l'any 2019

dimarts, 13 octubre, 2020 - 12:00

A l'inici d'octubre, el Centre de Promoció Econòmica va acollir la visita dels alumnes del 2n curs del cicle de Grau Mitjà d’Administració de l’Institut Les Salines.

Durant la seva estada, els alumnes van participar en dos seminaris sobre creació d’empreses, una sessió sobre Generació d’idees de negoci i creació d’empreses i l’altra sobre Com fer el pla d’empresa. D’on surten les idees de negoci? Per què algunes idees tenen èxit i altres no? Quines característiques tenen les persones emprenedores? Com analitzar les possibilitats d’una idea de negoci? Aquests són alguns dels continguts que van veure, tot això mitjançant casos d’èxit i exemples d’empreses i emprenedors i emprenedores locals.

Al seminari Com fer el pla d’empresa es va tractar d’una manera pràctica i amb exemples reals com desenvolupar els diferents apartats d’un pla d’empresa, eina indispensable per valorar la viabilitat d’una idea de negoci i planificar la seva posta en marxa.

Aquests seminaris són un dels serveis que s’ofereixen per fomentar la cultura emprenedora i la creació d’empreses entre els estudiants de secundària del municipi. Des del 2019 s’han fet un total de 13 seminaris,  n els quals han participat 211 alumnes, de 5 instituts del municipi: Illa dels Banyols, Salvador Dalí, Baldiri Guilera, Ribera Baixa i Les Salines.

Durant aquests seminaris els alumnes també coneixen què és el que es fa al Centre de Promoció Econòmica i quins són els serveis i recursos que tenen al seu abast tant per a l’autoocupació, com per buscar una feina o formar-se per accedir al món del treball.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:15

10a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a més de 75 hores de formació i...

dimecres, 5 maig, 2021 - 11:45

Jornada per conèixer projectes d’economia social i solidària que s’han reinventat davant la covid-19

La jornada comptarà amb quatre casos de bones pràctiques, per  reinventar-se...