Esteu aquí

Alt nivell d'inserció laboral dels participants al programa "Joves per l'ocupació"

També obté bons resultats pel que fa al retorn dels joves al sistema educatiu

Joves per l'ocupació

divendres, 23 setembre, 2016 - 08:15

Quan encara falten sis mesos per finalitzar el programa "Joves per l'ocupació" del Centre de Promoció Econòmica ja s'han pogut obtenir bons resultats: més del 50% dels participants han trobat feina, concretament 29 dels 55 participants. 

A més a més, aquest mes de setembre 18 dels joves del programa que no disposaven del graduat en Educació Secundària Obligatòria han retornat al sistema educatiu per iniciar un curs de formació en ESO per obtenir el graduat, 9 d’ells faran la formació a l’Escola d’Adults Terra Baixa i els altres 9 a través de l’IOC – Institut Obert de Catalunya. 

"Joves per a l'ocupació" és un programa de formació en alternança amb l'experiència pràctica en empreses, adreçat a joves, que té com a finalitat fomentar-ne la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

Joves d'entre 16 i 25 anys

El programa es va iniciar amb 55 noies i nois aturats d'entre 16 i 25 anys, els quals estan rebent orientació professional per definir un itinerari individual ocupacional, aprendre una professió, realitzar pràctiques en empreses i la possibilitat de ser contractat per una empresa durant sis mesos.

Tots els i les joves s’han preparat en una ocupació: auxiliars de comerç, cuina, cambrers o magatzem i han realitzat 60 hores de pràctiques en empreses del Prat i voltants. La figura de la tutora del programa esdevé estratègica pel que fa al suport i l'acompanyament de la persona jove al llarg de tot el programa, que finalitza el 31 de març de 2017.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:15

10a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a més de 75 hores de formació i...

dilluns, 10 maig, 2021 - 11:45

Comencen les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Es realitzaran una desena d’activitats en format virtual i presencial

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...