Esteu aquí

Almeuritme 2019

dijous, 11 abril, 2019 - 17:30

Escasez lingüística en la red“, “Baila usted muy bien para ser un misógino ultracatólico“, o “Color de rosa“, són només 3 exemples d’entre la inmensitat d’himnes que aquesta parella de germans extremenys i residents a Barcelona poden “penjar-se a la solapa”, sí, estem parlant de Los Ganglios .

Enguany l’Almeuritme es retroba amb les seves arrels, és a dir, crearem un tema, o dos, ja vorem. La diferència amb les que fóssin les primeres edicions de l’Almeuritme – captació de sons i vídeo al carrer i l’ordenació d’aquests per Xavi Esteban i Pedro Pina fins a crear una cançó -, és que, qui ara compodrà la cançó seran els mateixos participants amb la guia – poc ortodoxa – de Los Ganglios.

Doncs, bé, ja hem començat. Ens ha semblat que la millor forma de presentar-vos això, és passar-vos una minientrevista després de cada sessió que anirem penjant aquí i que també us passarem per facebook – o en un pen -.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 09:30

Imaginari compartit entre mestres i educadors entorn les arts visuals

Comença l'entorn d'aprenentatge d'arts visuals d'aquest curs 2020-21
Taller Nou Fang

divendres, 15 gener, 2021 - 12:00

El projecte Nou Fang ofereix l’oportunitat d’explorar el món agrari a través de la fotografia documental com a eina de mediació

Trobareu les seves fotografies i testimonis del procés de treball en un...

divendres, 15 gener, 2021 - 11:30

El Teatre L’Artesà torna amb la programació de febrer i març

A partir de dilluns 18 de gener es podran comprar les entrades per als...