Esteu aquí

Almeuritme 2019

dijous, 11 abril, 2019 - 17:30

Escasez lingüística en la red“, “Baila usted muy bien para ser un misógino ultracatólico“, o “Color de rosa“, són només 3 exemples d’entre la inmensitat d’himnes que aquesta parella de germans extremenys i residents a Barcelona poden “penjar-se a la solapa”, sí, estem parlant de Los Ganglios .

Enguany l’Almeuritme es retroba amb les seves arrels, és a dir, crearem un tema, o dos, ja vorem. La diferència amb les que fóssin les primeres edicions de l’Almeuritme – captació de sons i vídeo al carrer i l’ordenació d’aquests per Xavi Esteban i Pedro Pina fins a crear una cançó -, és que, qui ara compodrà la cançó seran els mateixos participants amb la guia – poc ortodoxa – de Los Ganglios.

Doncs, bé, ja hem començat. Ens ha semblat que la millor forma de presentar-vos això, és passar-vos una minientrevista després de cada sessió que anirem penjant aquí i que també us passarem per facebook – o en un pen -.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...