Esteu aquí

AlfredGC: un pratenc habitual dels escenaris de la nostra ciutat

divendres, 27 octubre, 2017 - 17:30

La recuperació del format Operación Triunfo a la televisió ha suposat també l’entrada d’un pratenc habitual dels escenaris de la nostra ciutat.

L’Alfred Garcia és un jove músic de la ciutat amb una dilatada experiència en el camp de la música. Membre d’una família en què la música ha estat al centre de les seves vides, ja des de petit va ser membre d’entitats musicals i amb només 16 anys es va apropar al projecte de La Capsa.

Després de pujar a l’escenari del Meló_dia amb una de les seves primeres bandes, Alfred Garcia i els Moonshine, la implicació en projectes locals d’aquest jove compositor, músic i trombonista ha estat habitual.

Cal destacar que al 2015 va participar del projecte Cocoon, un projecte d’acompanyament a bandes i grups locals. Durant un estiu va treballar intensament amb el seu productor, Esteban Garcia i, part d’aquest procés d’aprenentatge es va plasmar en aquesta cançó i aquest vídeoclip “She look so beatiuful” .

Alfred GC ha pres part de projectes de ciutat com el Meló_dia, #almeuritme, ha creat bandes sonores per a pel·lícules mudes, ha pujat a l’escenari en concerts solidaris, en festes com l’Altraveu, ha estat un habitual en les programacions de bars i xiringuitos i ha col·laborat amb nombroses bandes com Pigmy, El combo de Tito Juane, Soulkillers, Carrots, Los Mitos i un llarg etcètera…

Desitgem que sigui una gran experiència i des d’aquí li donarem tot el suport.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els Centres Cívics de la ciutat apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

Alumnes de L'Escola participen en projectes de creació amb artistes de la...