Esteu aquí

Alfred Garcia i Maldita Nerea, un combinat de luxe per la segona nit de concerts a l'estació

diumenge, 30 setembre, 2018 - 04:00

El segon dia de Festa Major tot es fa una mica més lent, comencem a sentir el cansament i la son es fa present però, a més, dissabte és un dia marcat per la intensitat i és quasi impossible trobar un forat per dormir i descansar una estona. Per sort, l'actitud mai no decau i les propostes són prou atractives com per llençar-se al carrer i donar-ho tot.

A l'Alfred Garcia molts ja el van veure divendres durant l'emotiu pregó que va dedicar a la ciutat. Allà ja vam poder escoltar una versió que ha regalat al Prat i que se suma a les 21 versions ja realitzades per músics de la ciutat. Però més enllà d'això, i del seu èxit mediàtic, l'Alfred domina l'escenari com pocs músics i és capaç de connectar amb el nombrós públic que va congregar-se per acompanyar-lo, animar-lo i sobretot per gaudir de les seves cançons, del seu directe i, en definitiva, per compartir amb ell la seva passió per la música.

El seu concert ha estat un regal de principi a final, pels músics que l'han acompanyat durant tot o algunes parts del concert, per la presència de l'Amaia en una de les cançons, les dedicatòries i cançons com She looks so beautiful que va enregistrar a La Capsa en el projecte Cocoon fa uns anys, les noves cançons que hem pogut escoltar en primícia i versions delicioses de músiques diverses... L'Alfred sap crear una atmosfera que ha estat capaç de transmetre's a tot el recinte de l'estació i que ha emocionat a molts dels ciutadans del Prat, orgullosos que un músic com l'Alfred llueixi el seu orgull pratenc pel món.

Després del moment d'èxtasi, el Dj local GzZ! s'ha encarregat d'ambientar amb els seus megamixos el pàrquing de l'estació per preparar l'escenari per a Maldita Nerea. Aquesta banda, liderada per Jorge Ruiz porta més de 15 anys damunt dels escenaris però ha aconseguit un renom creixent amb els seus darrers treballs. Joves i adolescents gaudeixen de les seves lletres i d'un directe fresc i treballat en què convida al públic a prendre-hi part activa, ja sigui il·luminant el recinte amb les llums dels mòbils, com buscant a algú a qui estimem prop de nossaltres per tocar-li les galtes i besar-lo... Maldita Nerea han ofert un gran concert que no ha decebut als nombrosos fans que corejaven moltes de les cançons.

I arriba el torn de La Golden Beat , què dir d'una de les grans orquestres de versions funk, disco i pop? Una dosi extra de ball i energia desbordant per posar punt i final als concerts a la RENFE... i que encara ressonen mentre acabem aquesta crònica.  Però això no s'acaba aquí que encara queden dos dies de Festa Major i us esperem demà amb la música al Fondo d'en Peixo! 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 12:00

Més de 3.000 alumnes gaudeixen de la primera edició de Camins Vius

El projecte pedagògic del Teatre L’Artesà aposta per l’experimentació de les...
torre balcells escola musica

dimarts, 30 juny, 2020 - 08:45

Els centres culturals reobren al públic l’1 de juliol

A partir de l'1 de juliol es reprendrà l'atenció presencial al públic als centres culturals de la ciutat, de dilluns a divendres, en horari de matí i ...

dilluns, 29 juny, 2020 - 13:15

El grup de suport a la lactància i criança Areola reprèn les trobades presencials dimecres vinent

El grup de suport a la lactància i criança reinicia l'activitat presencial al...