Esteu aquí

Al setembre, nova edició de la Trobada de Dones del Prat

El format serà completament digital per garantir la seguretat de totes les persones que en vulguin formar part

divendres, 24 juliol, 2020 - 10:30

El proper mes de setembre es durà a terme la ja tradicional Trobada de Dones del Prat, que enguany arribarà a la 17a edició. Aquesta serà una edició especial, ja que el format serà completament digital per tal de garantir la seguretat de totes les persones que vulguin formar part d’aquesta cita anual.

La Trobada de Dones és un espai de retrobament desprès del període de vacances que té per objectius promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, crear noves xarxes relacionals entre les pratenques i continuar construint un discurs crític i feminista per transformar la nostra ciutat.

Programa de la 17a Trobada de Dones

El programa de la 17a Trobada de Dones del Prat comptarà amb dos tallers interactius on line i també una xerrada amb el mateix format digital.

  • El dijous 17 de setembre, a les 18 h, es durà a terme el taller “Connexió i apoderament” a càrrec de Sol Viveka. En aquest taller cal incripcióprèvia enviant un correu electrònic a dones@elprat.cat o contactant amb Cases d'en Puig.
  • El divendres 18 de setembre, a les 18 h, el torn serà per a la psicòloga pratenca Marisol Rojas, amb el taller “Amor romàntic”. Activitat oberta que es realitzarà a través de jitsi.
  • El dissabte 19 de setembre, a les 10 h, tindrem la xerrada “Impacte del COVID-19 amb perspectiva de gènere”, a càrec de Carme Vidal. Actvitat oberta a través de Youtube municipal.

Seguiment a les xarxes

La Trobada també tindrà seguiment a les xarxes socials (Facebook i twitter) amb el hastag #17Trobada

Per a qualsevol dubte cal posar-se en contacte amb dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament d’ajuts per activitats extraescolars del curs 2021-2022

Per al curs vinent s’hi destina 265.000 € i se'n beneficiaran 1.300 alumnes

divendres, 30 juliol, 2021 - 09:15

Precaucions a l'hora d'anar a la platja i el bany

Seguint uns consells senzills, amb coresponsabilitat, tothom en podrem gaudir

dimecres, 28 juliol, 2021 - 09:15

Restriccions als viatges fora de Catalunya per la covid-19 i informació sobre viatges al país

Informació per viatjar a l'estranger