Esteu aquí

Al Ribera 'Fem Tribu' amb un nou espai familiar de joc

Les famílies amb infants de 3 a 6 anys poden gaudir d'aquest espai, d'entrada lliure, cada dimarts a la tarda

dimecres, 28 setembre, 2022 - 11:00

'Fem Tribu' és un espai de joc lliure adreçat a infants de 3 a 6 anys i a les seves famílies. Un espai, obert tots els dimarts, de 17:15 a 19 h, on els nens i les nenes poden jugar, aprendre i compartir, i les persones adultes tenen l'oportunitat de conèixer altres famílies amb qui compartir experiències de la criança, així com passar una estona jugant amb les seves criatures.

'Fem Tribu' neix amb la voluntat de ser un espai que pugui ser autogestionat per les mateixes famílies que en fan ús. Un espai de trobada per les famílies del barri.

Hem comptat amb la col·laboració de l'equip educatiu de l'Escola Bressol 'La Blaveta' que ens han assessorat i ajudat a dissenyar l'espai perquè sigui un espai segur, acollidor i que afavoreixi el lloc lliure. Des de l'escola també es va afavorir que les famílies del darrer curs i les que participaven de l'espai familiar durant el curs passat, coneguessin l'espai abans d'obrir-lo al públic i a partir de fer-ne ús, també en poguessin fer propostes de millora.

En aquest projecte també hem comptat amb el suport d'acció social, que ha propiciat que el grup de dones del taller de costura, 'A Toda màquina'  participessin confeccionat alguns dels elements decoratius i de joc que hi ha al 'Fem Tribu'.

Tot i que ja està funcionant des de principis de setembre, el projecte es va presentar el passat 20 de setembre, amb un gran èxit de convocatòria, i van ser moltes les famílies que van conèixer l’espai i van gaudir de l’espectacle de contacontes "Pipí i Caca" amb la narradora oral Gisela Llimona, la sessió de contes més pudent que existeix, que va fer gaudir grans i petits.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...