Esteu aquí

Al Prat s'abandonen o s'escapen 80 gossos cada any

TEMES: Urbà

Les sancions per abandonament van de 2.000 a 8.000 euros

divendres, 24 octubre, 2014 - 13:00

Al Prat s'abandonen, s'escapen o es perden uns 80 gossos cada any, segons les dades del departament municipal de Salut Pública i Consum. D'aquests 80 gossos, uns 15 són retornats als seus propietaris, una cinquantena són adoptats i la resta, una quinzena, es queden en custòdia fins que els adoptin. Aquests darrers animals resten a les instal·lacions que l'Ajuntament té contractades per a la recollida, dipòsit i custòdia dels animals recollits al nostre municipi. 

La secció de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament treballa per la tinença responsable d'animals de companyia, elaborant noves estratègies d'educació, informació, gestió i acció en la tinença responsable.

L'ordenança municipal reguladora de la tinença i protecció dels animals del Prat, a l'article 64, estableix com a infracció molt greu, abandonar un animal, si s'ha fet en unes circumstàncies que el puguin comportar danys greus, i pot ser sancionat amb una multa de 2.001 € fins a 8.000 €.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2019 - 12:00

El tram central de Verge de Montserrat guanya espai per als vianants

Al llarg de divendres s’anirà obrint el passeig central i dissabte al matí ja...

divendres, 17 maig, 2019 - 09:30

Diumenge al matí, afectacions al trànsit de la Cavalcada de Sant Isidre

Diumenge 19 de maig es farà la Cavalcada de Sant Isidre, amb la concentració d’uns 50 carros tirats per cavalls al carr...

dilluns, 13 maig, 2019 - 10:30

L'Ajuntament preveu reobrir Verge de Montserrat aquest divendres a la tarda

Els vianants podran passejar pel passeig central i els vehicles podran...