Esteu aquí

Al Prat recuperem els vincles! En marxa el projecte Nodum

divendres, 3 desembre, 2021 - 11:00

La situació de pandèmia ha afectat de diverses maneres la vida de les persones. Als centres educatius els períodes de confinament i les mesures derivades de la situació sanitària també han debilitat la relació i el vincle entre els membres de la comunitat ( famílies, professorat, alumnat etc).  Aquests vincles representen un suport molt important per avançar en l’èxit educatiu de l’alumnat i al Prat hem decidit posar-li fil a l’agulla, generant un espai de relació i de treball per reflexionar sobre la situació, que ajudi a plantejar accions per  recuperar-los, enfortir-los o generar noves oportunitats de relació entre les famílies i amb la resta d’agents educatius.

El projecte Nodum es realitza en col·laboració amb el grup de recerca ERDISC_UAB de la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb la participació de totes les directores de les escoles bressol públiques, AMPA i AFA, professorat i famílies de les diferents etapes educatives.

El grup de treball, que es reuneix al Centre Cívic Ribera Baixa i diferents escoles de la ciutat, ja té identificats diferents reptes, que s’aniran prioritzant i compartint per tal de dissenyar accions de ciutat o de centre que en puguin donar resposta.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 4 agost, 2022 - 10:00

L'Illa de la lectura: 25 nenes i nens compartint aventures i complicitats

La Sala Infantil de la Biblioteca Antonio Martín forma infants lectors amb...
Casal d'estiu de natació a la piscina del CEM Fondo d'en Peixo

dilluns, 1 agost, 2022 - 10:45

Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

Durant tot l’agost, es continuaran fent casals i campus nàutics (per aprendre...

dijous, 14 juliol, 2022 - 11:00

Continuen les activitats d'estiu als Patis Oberts

L’Institut Escola Pepa Colomer i l’Escola Galileo Galilei romandran tancats...