Esteu aquí

Al Prat, fusta de boscos ben gestionats

Una empresa de la ciutat rep el certificat internacional "SmartWood"

dimarts, 6 abril, 2004 - 11:49

L'empresa pratenca Construcciones en Madera Badía, S.L., ubicada al polígon industrial Fondo d'en Peixo, ha rebut el certificat "SmartWood". Aquest segell s'atorga a les companyies que comercialitzen productes de fusta que procedeixen de boscos gestionats correctament des del punt de vista ambiental i de respecte als ecosistemes forestals. És a dir, aquells boscos que s'exploten sota els estàndards ambientals i socioeconòmics establerts pel Consell per a la Gestió Forestal (Forest Stewardship Council, FSC).

El FSC és una organització internacional sense ànim de lucre, fundada l'any 1993 per a recolzar la gestió ambientalment apropiada, socialment benèfica i econòmicament viable dels boscos del món. És una associació formada per membres respresentants de grups socials i ambientals, de comerciants de fusta i forestals, organitzacions de pobles indígenes, grups comunitaris de silvicultors i organitzacions certificadores de productes forestals d'arreu del món.

Construcciones en Madera Badía, S. L. és un dels principals proveïdors del departament de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament del Prat, de manera que la fusta que es fa servir pel mobiliari urbà de carrers, places i centres públics procedeix de boscos ben gestionats des del punt de vista ambiental i socioeconòmic.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...