Esteu aquí

Al Prat #EnsPosicionem #ProuViolènciaMasclista

TEMES: Persones,Dones

Campanya reinvindicativa i participativa al voltant del Dia Internacional contra la Violència a les Dones

dimecres, 11 novembre, 2015 - 09:30

Malauradament hem de tornar a commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència a les Dones. Enguany, al Prat, s'ha volgut donar un gir més reivindicatiu i participatiu, responent i canalitzant la indignació existent amb la campanya Em posiciono/Ens posicionem, Prou violència masclista!

La campanya fa una crida a tots els pratencs i a totes les pratenques, de forma individual o en grup, a sumar-s'hi. Per participar només cal fer-se una foto "donant la cara" contra la violència masclista.

Per facilitar que tothom hi pugui participar, petits i grans, homes i dones, s'han pensat diverses opcions:

•Dues convocatòries obertes, una per a entitats i grups, celebrades dilluns passat a les Cases d'en Puig; i una convocatòria oberta a tota la ciutadania, el proper 25 de novembre (Dia Internacional contra la Violència de Gènere), entre les 18 i les 19 h, a la pl. de la Vila.

•Fer-se un selfie (autoretrat) i enviar-lo a dones@elprat.cat, des d'on el penjaran a les xarxes socials.

• Que cadascú faci servir les seves xarxes socials (facebook i twitter) i fer córrer la foto amb els hashtags #EmPosisiono #EnsPosicionem #ProuViolènciaMasclista.

Durant el mes de novembre tindrà lloc un programa d'activitats que té com a objectiu treballar per la prevenció i la sensibilització contra la violència a les dones.

A banda de la concentració, enguany destaca la participació, dijous 12 de novembre al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, de l'artista visual i activista Yolanda Domínguez, molt coneguda pel vídeo "Infants vs moda". Domínguez farà una conferència que té per títol "L'art com a eina de transformació".

Al Servei d’Informació i Atenció a les Dones es presta atenció i assessorament a les dones en situació de vulnerabilitat. A més, el Programa de les Dones treballa de forma continuada en accions de prevenció i sensibilització adreçades a infants, adolescència, joves, professorat i famílies. 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...