Esteu aquí

Afectacions de trànsit per la 3a Cursa Solidària

Diumenge, entre les 11 h i les 13 h es tallarà al trànsit l’avinguda d’Apel·les mestres, el carrer de Frederica Montseny, l’Avinguda Verge de Montserrat, la carretera de la Marina i l’avinguda del Remolar.

divendres, 12 novembre, 2021 - 11:30

Diumenge tindrà lloc a la nostra ciutat la 3a Cursa Solidària contra el càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu, organitzada pel Rotary Club, en col·laboració amb l’Ajuntament del Prat. A causa d’aquest esdeveniment, es tallaran diferents vials de la ciutat per garantir el seu correcte desenvolupament. Es veuran afectats els següents carrers: l’avinguda d’Apel·les mestres, el carrer de Frederica Montseny, l’Avinguda Verge de Montserrat, la carretera de la Marina i l’avinguda del Remolar.

També hi haurà afectacions als serveis d’autobusos de la ciutat entre les 11 h i les 13 h:

En els casos de la L10 i L78, s’anul·len les parades de les avingudes de Verge de Montserrat i Apel·les Mestres. El recorregut alternatiu passarà pel carrer de Maragall (Enric Borràs en sentit contrari), els carrers de les Moreres fins a Pablo Neruda i finalment continuaran el seu recorregut direcció Sant Cosme per l’avinguda d’Onze de Setembre. En el cas de la L78, n’hi haurà una perllongació del recorregut fins a l’estació de Rodalies en ambdós sentits a través de l’avinguda de Josep Anselm Clavé.

Pel que fa a les línies PR1 i PR3, seguirà el mateix recorregut alternatiu de les anteriors, però circularà pel carrer de Lleida (igual que farà la línia 65) i no per l’Onze de Setembre. Hi haurà també una petita modificació de recorregut a l’avinguda Remolar que es realitzarà per l’avinguda Pompeu Fabra.

Encara us podeu inscriure!

A hores d’ara, ja no és possible realitzar la inscripció via web, però dissabte i diumenge es podrà fer de forma presencial al CEM Sagnier. Dissabte, entre les 10 i 14 h i les 17 h i 20 h, i diumenge, el mateix dia de la cursa, de 9 a 10 h.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 5 octubre, 2022 - 19:00

Congelades les tarifes del subministrament d’aigua al Prat per al 2023

La mesura, adoptada recentment pel Consell d’administració d’Aigües del Prat,...
Periódico Energia

divendres, 30 setembre, 2022 - 09:30

La política energètica de l’Ajuntament del Prat, reconeguda amb un premi a la millor iniciativa pública en aquest àmbit

El El Periódico de la Energía, diari de referència d'aquest sector, reconeix...
Lllegim el riu

dijous, 29 setembre, 2022 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín participa en el projecte de ciència ciutadana "Llegim el riu", a l’entorn del riu Llobregat

El coneixement del riu per part de la ciutadania com a fórmula per la seva...