Esteu aquí

Afectacions al trànsit dels actes del Carnaval 2020

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:45

El Carnaval del Prat 2020 se celebrarà del 20 al 26 de febrer, amb actes que provocaran alteracions en el trànsit de vehicles i en el servei de diverses línies d'autobús (per al transport públic, consulteu el document enllaçat al final de la notícia). Tot seguit s'especifiquen els talls de trànsit més importants:

- Primera Processó del Ninot de Carnestoltes
Dijous 20 a partir de les 18 h. Farà el següent recorregut: jardins de la Pau, Coronel Sanfeliu, Lleida, Carretera de la Marina, Verge de Montserrat, Remolar, Lleida (parada de la carrossa per baixar el Ninot al c. Palamós, davant de l’Escola Mossèn Cinto Verdaguer, i es portarà a peu pel carrer Palamós –sentit contrari- fins als jardins de la Pau).

- Rua de Sant Cosme
Divendres 21 de 10 a 13 h. Itinerari: Riu Ebre, Riu Llobregat, Riu Xúquer,  Riu Anoia, Riu Cardener i Riu Llobregat fins a Riu Xúquer.

- Rua de l'Escola Joan Maragall
Divendres 21 a partir de les 15.15 h. Itinerari: Escola Joan Maragall, Gaiter de Llobregat, Manuel Bertrand, Sant Joaquim i tornada a l’escola pel carrer Joan Maragall.

- Rua de l'Escola Pepa Colomer
Divendres 12 a partir de les 15 h. Itinerari: Escola Pepa Colomer, Remolar, Onze de Setembre -per la vorera fins a Dolores Ibárruri-, Montjuïc –volta per la plaça de Sant Jordi-, Serra del Cadí, pl. Pirineus, Onze de Setembre – per la vorera fins a Remolar i tornada a l’escola per Remolar.

- Rua de l'Escola Josep Tarradellas
Divendres 21 a partir de les 15 h. Itinerari: Escola Josep Tarradellas, Pau Casals, Carretera de la Marina, Verge de Montserrat i pati de l’escola.

- Rua de l'Escola de la Seda
Divendres 21 de febrer a partir de les 15 h. Itinerari: escola, Canal, Doctor Robert, Ferran Puig, pl. de la Vila i pati de l’escola.

- Rua infantil
Dissabte 22 de 17.20 a 18.30 h. Itinerari: pl. Catalunya, Lleida, Coronel Sanfeliu, Verge de Montserrat i Pare Andreu de Palma (La Capsa).

- Rua d'adults
Dissabte 22 de 19 a 21 h. Itinerari: ronda de Ponent, Remolar, Verge de Montserrat i Pare Andreu de Palma (La Capsa).

- Processó de dol per Sa Majestat Carnestoltes i encesa de la foguera de Quaresma
Dimecres 26, de 18 a 20 h. Itinerari: jardins de la Pau, Palamós, Lleida, pl. Blanes, Carretera de la Bunyola, Frederic Soler, Ferran Puig i pl. de la Vila.

Afectacions a les línies d'autobús

Al document enllaçat més a baix trobareu les afectacions a les diverses línies d'autobús:

Desviaments d'autobusos i parades anul·lades

Document (pdf - 2009642 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 novembre, 2023 - 10:00

La VI jornada de Logística posa la mobilitat sostenible en el centre del debat

L’acte, celebrat al Centre de Promoció Econòmica, aplega una seixantena d...