Esteu aquí

Aena licita el nou golf, la casa club i el parc públic del litoral

TEMES: Urbà

L'Ajuntament remodelarà el passeig de la platja entre el CRAM i el final

dijous, 28 març, 2013 - 13:16

L'ens públic estatal Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) ha licitat la concessió de l'espai restant de l'antic Real Club de Golf del Prat, situat entre el CRAM, el passeig de la platja i l'aeroport.

La licitació comprèn la restauració de la Casa Club del golf, que es destinarà principalment a usos d'hostaleria i comercials, la construcció i explotació d'un camp de golf de mides reduïdes (tipus golf executiu o pitch & patt) i la creació d'un gran parc públic obert al passeig de la platja.

Per la seva banda, l'Ajuntament del Prat completarà tot aquest sector del litoral amb la remodelació del passeig de la platja entre el CRAM i el seu final. Així, es farà continuació del carril bici i s'habilitaran places d'aparcament en bateria.

Tots aquests projectes podrien ser una realitat l'any 2015.

Tot seguit podeu escoltar l'entrevista que al respecte ha concedit a El Prat Ràdio (91.6 FM) el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat, Sergi Alegre.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong