Esteu aquí

Aena cedeix la Granja de la Ricarda a l'Ajuntament del Prat

TEMES: Urbà

L'edifici, reconstruït al sud de la ciutat, prop de la Barceloneta, acollirà diversos serveis relacionats amb el territori del delta del Llobregat.

dijous, 29 juliol, 2010 - 11:32

L'ens públic estatal Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (Aena) ha cedit a l’Ajuntament de El Prat de Llobregat la Granja de la Ricarda per al seu ús com a centre d’interpretació del delta del Llobregat, tal com s’estableix en el conveni de col·laboració firmat pel president d’Aena, Juan Ignacio Lema, i l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

La cessió té una durada de 20 anys prorrogables i el seu objectiu és protegir el patrimoni arquitectònic i cultural del delta del Llobregat. La superfície total concedida és de 24.732 metres quadrats.

A finals de 2007 Aena va iniciar al sud del barri de la Barceloneta la reconstrucció de la Granja de la Ricarda, que havia estat retirada del seu emplaçament original a causa de l'ampliació de l'aeroport.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong