Esteu aquí

Aena cedeix la Granja de la Ricarda a l'Ajuntament del Prat

L'edifici, reconstruït al sud de la ciutat, prop de la Barceloneta, acollirà diversos serveis relacionats amb el territori del delta del Llobregat.

dijous, 29 juliol, 2010 - 11:32

L'ens públic estatal Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (Aena) ha cedit a l’Ajuntament de El Prat de Llobregat la Granja de la Ricarda per al seu ús com a centre d’interpretació del delta del Llobregat, tal com s’estableix en el conveni de col·laboració firmat pel president d’Aena, Juan Ignacio Lema, i l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

La cessió té una durada de 20 anys prorrogables i el seu objectiu és protegir el patrimoni arquitectònic i cultural del delta del Llobregat. La superfície total concedida és de 24.732 metres quadrats.

A finals de 2007 Aena va iniciar al sud del barri de la Barceloneta la reconstrucció de la Granja de la Ricarda, que havia estat retirada del seu emplaçament original a causa de l'ampliació de l'aeroport.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...