Esteu aquí

Aena adjudica obres de millora al Parc Litoral

Entre les actuacions destaquen la millora de l’accés a la platja i la construcció d’un aparcament.

dijous, 15 abril, 2010 - 16:30

El Consell d’Administració d’Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea) ha adjudicat en la seva última reunió la urbanització de la franja litoral situada entre l'aeroport i el mar a la UTE formada per les empreses Morrison i Roymar per un import de 6.883.339,43 euros. El termini d’execució de les obres és de 18 mesos.

L’expedient inclou una sèrie de treballs per millorar l’accés a la platja des de la carretera B-203, com ara la continuació de la calçada de 6 metres d’amplada, el carril bici i el pas de vianants, tots dos de 2,45 metres d’amplada. També es construirà un aparcament de 9.300 m2 de superfície amb capacitat per a 324 vehicles que donarà servei a les persones usuàries de la platja.

Per una altra banda, es durà a terme la renaturalització (neteja i sembrat de plantes autòctones procedents de vivers) i ampliació d’una de les llacunes de la zona litoral mitjançant l’excavació directa dels terrenys humits. A més està prevista l’edificació d’un centre d’informació destinat als visitants d’aquesta zona i d’una passarel·la elevada que permetrà efectuar un recorregut sobre la llacuna.

Aquestes actuacions formen part de les mesures compensatòries recollides a la Declaració d’Impacte Ambiental relativa a l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona per a l’establiment d’un corredor biològic entre les zones de major interès ambiental del delta del Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...