AE Prat i CB Prat perden els seus partits d'aquesta jornada

TEMES: Esports

Els del futbol cauen a Manlleu i els del bàsquet perden a la pròrroga al Joan Busquets.

dilluns, 16 març, 2009 - 09:21

El Club Bàsquet Prat no va poder emportar-se la victòria del pavelló Joan Busquets del CEM Estruch davant el Tarragona i va caure a la pròrroga per 70 a 73. Durant els 40 primers minuts de joc, els homes de Josep Maria Raventós van estar per sobre en el marcador, però en l´últim quart els tarragonins van anivellar la balança. A la pròrroga, els de Tarragona van ser superiors. El CB Prat queda a la Lliga LEB Argent amb un balanç de 9 victòries.

Pel que fa al futbol, l'AE Prat va perdre per un gol a zero al camp del Manlleu, on mai no han guanyat els pratencs.