AE Prat i CB Prat guanyen els seus respectius partits a casa

TEMES: Esports

Els del futbol s’imposen al Tàrrega i els del bàsquet a l’Osca.

dilluns, 3 desembre, 2007 - 09:25

Futbol
Diumenge al matí l'AE Prat rebia un dels que serà, d’aquí a final de temporada, rival directe per pujar a Tercera. El Tàrrega arribava al Sagnier amb 29 punts, els mateixos que els homes de Manolo Márquez, empatats tots dos equips en la segona i la tercera posició.

Un partit intens, travat, amb moltes interrupcions i més aviat poques ocasions de gol. No podríem destacar cap ocasió remarcable durant la primera part, tret d’una molt clara al minut 27 que va aturar bé Toni Teixeira.

Els pratencs, ben plantats al terreny de joc, no definien, no arribaven les ocasions de gols clares per tal de poder perforar la porteria urgellenca. Al minut 85, la sensació era que això acabaria en taules, però aleshores va aparèixer Rulo, baixa les ultimes setmanes per lesió, que llançant-se en planxa va rematar una centrada d’Ochoa.

Aquest gol de Rulo val més de 3 punts,  perquè la victòria referma la posició capdavantera del Prat, la confiança de l’equip i al propi Rulo.

Bàsquet
El CB Prat va aconseguir el primer triomf a casa de la temporada aquest dissabte, al pavelló Joan Busquets del CEM Estruch, enfront el CAI Huesca.

L’equip de Josep Maria Raventós es va imposar per 66 a 55, aconseguint així la tercera victòria de lliga. El bon joc de Marc Rubio, Chris Mc Naughton i Pere Tomàs va ajudar a superar la defensa plantejada per l´ex-entrenador pratenc de l’Osca, Jordi Balaguer.

El pròxim partit serà a la pista de l’Illescas Urban, a la 12ena jornada de la lliga LEB Argent.