Esteu aquí

Activitats per a tothom a les cases d'en Puig

TEMES: Urbà

La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

Durant els primers sis mesos d'existència de les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, més de 3.100 visitants les han volgut conèixer personalment els diferents actes programats. Per a l'any 2002 es proposen moltes més activitats. La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.
Recordeu que es pot veure l'exposició permanent Un únic món, i quatre exposicions temporals més Et baralles amb les deixalles?, La gestió dels residus al Prat de Llobregat, la I Mostra de treballs escolars de Medi Ambient i El bosc dels sentits. Hi haurà conferències sobre immigració i sostenibilitat, mentre que el cicle Parlem de natura compta amb cinc xerrades.
El cicle de tallers Els colors del verd, dedicat a les plantes i les flors, ens oferirà cinc sessions més. No faltaran a la seva cita mensual els Contes de la Terra, adreçats als més petits. S'estrenen altres activitats, com el cicle de sortides Anem de visita! i les Passejades ambientals pel Prat. Els Tallers de dissabte comencen el seu camí amb tres activitats programades. També s'ha creat el programa Voluntaris pel Delta, que ofereix possibilitats de posar mans a l'obra.

IRMA FABRÓ

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 15 gener, 2020 - 14:15

Dijous i divendres, treballs de manteniment del paviment al c. Lleida

Talls de trànsit, prohibicions d'estacionament i desviament d'autobusos

dimecres, 15 gener, 2020 - 13:15

Acaben les obres de remodelació dels carrers Girona i Tortosa

Les obres havien restat un temps inacabades a causa de la no execució dels...

dimarts, 14 gener, 2020 - 08:30

Retirada d'arbres morts, malalts o que causen brutícia a la pl. Blanes

A partir d'avui dimarts i durant aquesta setmana l'Ajuntament procedirà a retirar diversos arbres de la pl. de Blanes. En con...