Esteu aquí

Activitats per a tothom a les cases d'en Puig

TEMES: Urbà

La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

Durant els primers sis mesos d'existència de les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, més de 3.100 visitants les han volgut conèixer personalment els diferents actes programats. Per a l'any 2002 es proposen moltes més activitats. La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.
Recordeu que es pot veure l'exposició permanent Un únic món, i quatre exposicions temporals més Et baralles amb les deixalles?, La gestió dels residus al Prat de Llobregat, la I Mostra de treballs escolars de Medi Ambient i El bosc dels sentits. Hi haurà conferències sobre immigració i sostenibilitat, mentre que el cicle Parlem de natura compta amb cinc xerrades.
El cicle de tallers Els colors del verd, dedicat a les plantes i les flors, ens oferirà cinc sessions més. No faltaran a la seva cita mensual els Contes de la Terra, adreçats als més petits. S'estrenen altres activitats, com el cicle de sortides Anem de visita! i les Passejades ambientals pel Prat. Els Tallers de dissabte comencen el seu camí amb tres activitats programades. També s'ha creat el programa Voluntaris pel Delta, que ofereix possibilitats de posar mans a l'obra.

IRMA FABRÓ

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 09:45

Prat Espais assessora i intermedia entre propietaris i llogaters per la crisi pel coronavirus

L'Ajuntament fa una crida als propietaris a actuar amb responsabilitat social...

dimecres, 1 abril, 2020 - 09:00

El metro i el bus seran gratuïts del 2 al 9 d'abril

Des de l'1 d'abril, les línies PR2 i PR3 deixen de funcionar i la PR1 n...

dilluns, 30 març, 2020 - 15:00

L’Ajuntament reforça la neteja a la via pública amb desinfectant en zones d’especial risc

En concret, el servei actua al voltant de supermercats, CAP, farmàcies,...