Esteu aquí

Activitats per a tothom a les cases d'en Puig

La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

Durant els primers sis mesos d'existència de les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, més de 3.100 visitants les han volgut conèixer personalment els diferents actes programats. Per a l'any 2002 es proposen moltes més activitats. La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.
Recordeu que es pot veure l'exposició permanent Un únic món, i quatre exposicions temporals més Et baralles amb les deixalles?, La gestió dels residus al Prat de Llobregat, la I Mostra de treballs escolars de Medi Ambient i El bosc dels sentits. Hi haurà conferències sobre immigració i sostenibilitat, mentre que el cicle Parlem de natura compta amb cinc xerrades.
El cicle de tallers Els colors del verd, dedicat a les plantes i les flors, ens oferirà cinc sessions més. No faltaran a la seva cita mensual els Contes de la Terra, adreçats als més petits. S'estrenen altres activitats, com el cicle de sortides Anem de visita! i les Passejades ambientals pel Prat. Els Tallers de dissabte comencen el seu camí amb tres activitats programades. També s'ha creat el programa Voluntaris pel Delta, que ofereix possibilitats de posar mans a l'obra.

IRMA FABRÓ

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

dimecres, 23 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...