Esteu aquí

Activitats per a tothom a les cases d'en Puig

La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

Durant els primers sis mesos d'existència de les Cases d'en Puig, el Centre d'Informació Ambiental del Prat, més de 3.100 visitants les han volgut conèixer personalment els diferents actes programats. Per a l'any 2002 es proposen moltes més activitats. La programació per al primer semestre és molt variada i continua les línies temàtiques ja iniciades, a més d'obrir-ne de noves.
Recordeu que es pot veure l'exposició permanent Un únic món, i quatre exposicions temporals més Et baralles amb les deixalles?, La gestió dels residus al Prat de Llobregat, la I Mostra de treballs escolars de Medi Ambient i El bosc dels sentits. Hi haurà conferències sobre immigració i sostenibilitat, mentre que el cicle Parlem de natura compta amb cinc xerrades.
El cicle de tallers Els colors del verd, dedicat a les plantes i les flors, ens oferirà cinc sessions més. No faltaran a la seva cita mensual els Contes de la Terra, adreçats als més petits. S'estrenen altres activitats, com el cicle de sortides Anem de visita! i les Passejades ambientals pel Prat. Els Tallers de dissabte comencen el seu camí amb tres activitats programades. També s'ha creat el programa Voluntaris pel Delta, que ofereix possibilitats de posar mans a l'obra.

IRMA FABRÓ

Compartir

Noticies relacionades

Arbres tempestes

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:15

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme...
Parc Barceloneta

dijous, 23 setembre, 2021 - 13:45

Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Les feines consistiran en la creació d’un espai verd de més de 20.000 metres...