Esteu aquí

Activitats i tallers per gaudir de la platja del Prat amb cura, seguretat i salut

Durant els mesos de juliol i agost

divendres, 30 juny, 2017 - 11:30

La platja del Prat és l’espai d’esbarjo per excel·lència per a una bona part de pratenques i pratencs. Per això, l'Ajuntament i algunes entitats de la ciutat han preparat tot un seguit d'activitats i tallers per conscienciar els banyistes sobre la cura de cos, la salut, la seguretat i el respecte pel medi ambient a l'àmbit de la platja. Més informació a Salut Pública i Consum de l'Ajuntament del Prat de Llobregat A/e: salut@elprat.cat 

Activitats programades

  • Nedar amb seguretat. Tots els dimecres de juliol, de 9 a 10 h. Activitat adreçada a persones adultes que vulguin gaudir dels beneficis de saber nedar correctament i amb seguretat (corrents marins, onades...) amb socorristes i monitoratge.
  • Dia Europeu de la Prevenció  del Càncer de Pell. Diumenge 2 de juliol al matí. Tallers per aprendre a gaudir del sol sense riscos. Amb la col.laboració de la Junta Local del Càncer i l'Institut Català de la Salut
  • Socorrista per un dia. Dijous 6 de juliol i dimecres 19 de juliol al matí. Taller per conèixer quina és la tasca del socorrista. Per a infants de 6 a 12 anys.
  • Dia del medi ambient. Dissabte 29 de juliol. Campanya de platges netes.
  • Dissabte 19 d’agost al matí. Joc similar a l’oca per descobrir com gaudir de la platja coneixent-ne els riscos. Per a la canalla.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 2 març, 2021 - 09:30

Fort descens dels grups escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat

dilluns, 1 març, 2021 - 15:00

Comença la nova Sala Gran Virtual

La gent gran de la Sala Gran Virtual de la Palmira ha estat treballant durant...