Esteu aquí

Actes de celebració del Centenari de Latécoère

divendres, 21 desembre, 2018 - 12:45

Enguany s’ha celebrat el centenari de la Ruta Aeropostal de la companyia Latécoère, una línia aèria civil que va unir el sud de França amb el nord d'Àfrica i Amèrica Llatina a primers del segle XX. Aquesta companyia va establir un camp d’aviació al Prat i aquí hi feien escala els seus avions. Precisament, el Nadal de 1918 es va completar la primera etapa d'aquest itinerari, amb el primer vol civil entre Tolosa, Perpinyà i Barcelona (el Prat).

En el marc dels actes commemoratius organitzats per l'Associació Raid Latécoère, de Toulouse (França), han editat un llibre infantil.

L'Associació Raid Latécoère, de Toulouse (França), ha lliurat a la ciutat una sèrie d'exemplars del llibre infantil Léo, l'aviador, per a la biblioteca Antonio Martín i per a les biblioteques escolars.

Léo és un jove aviador que aprèn a conèixer el món a través de la descoberta de les cultures i les persones amb què es troba en el seu viatge. El llibre apropa els valors de la interculturalitat, la pau i la convivència als més menuts amb l'excusa d'un itinerari històric.

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 18 de desembre i va comptar amb l’assistència de representants dels Amics de l’aeronàutica del Prat i es va acompanyar d’una hora del conte mol especial a càrrec d’Anna Garcia adaptant El petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry, que va ser pilot d’aquesta línia aeropostal.

Lliurament llibres de l'Assoc. Raid Latécoère i Hora del conte

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 15:00

A cau d'orella, una cadena ciutadana de trucades literàries

Imagineu-vos la situació: esteu tranquil·lament al sofà de casa vostra, sona el telèfon i en agafar-lo una veïna us felicita les festes i us llege...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:15

Nova programació del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari